Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Afgánokkal kapták el őket, két és fél év börtön lett a jutalmuk

888.hu - MTI

2020.06.12. 18:45

Az ítélet nem jogerős.

Embercsempészés bűntette miatt két és fél év börtönre ítélt a Komáromi Járásbíróság pénteken két osztrák állampolgárt, akik zárt rakterű gépkocsijukban tíz afgán migránst akartak Ausztriába vinni. Az ítélet nem jogerős – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az MTI-vel.

Horváth Sándor helyettes sajtószóvivő tájékoztatása szerint a két férfi csütörtök hajnalban a magyar-román határ közelében kölcsönzött, zárt rakterű furgonjába felvett tíz embert azzal a céllal, hogy Bécsbe szállítsa őket.

Az afgán állampolgárok jogellenesen, embercsempészek segítségével léptek Magyarország területére, nem rendelkeztek érvényes úti okmányokkal, valamint beutazási és tartózkodási engedéllyel.

A járművet a rendőrök reggel tíz óra után az M1-es autópályán, Bábolna közelében ellenőrizték, ekkor a raktérben rátaláltak a migránsokra.

A Komáromi Járásbíróság a két férfit két és fél év börtönbüntetésre ítélte, és öt évre kiutasította őket Magyarország területéről.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlottak és védőik fellebbezést jelentettek be, ezt követően a bíróság elrendelte a férfiak letartóztatását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére