Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pár nap és megnyitja kapuit Budapesten a Tiltott Csíki Sörözõ

Nagy Gábor

2018.04.30. 16:54

Május 3-án nyílik a Tiltott Csíki sörözõje. Hatalmas lépés ez az erdélyi sörmanufaktúrának, hiszen pár éve még csak a Fõzdefeszten találkozhattunk a csíkszentsimoni folyékony kenyérrel.

Emlékszem, pár éve a Főzdefeszten ittam először Csíki Sört, akkor még Igazi Csíki Sör néven futott.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Ma már ott tart az erdélyi manufaktúra, hogy a hagyományos világos sör mellett (ami akkor hatalmas durranásnak számított, főleg az ízvilága miatt) ma már a 100 Napos Csíki Krémsör, a Tiltott Csíki Jégáfonya Sör, a Szűretlen Tiltott Csíki Sör, a Székely Sör, a Tiltott Csíki Mézes Sör, a Tiltott Csíki Barna Sör és a Tiltott Csíki Krém Sör is színesíti a csíkszentsimoniak kínálatát.

Pár hete már Székelyudvarhelyen is sörözhetünk Tiltott Csíki sörözőben, ezen a héten pedig, május 3-án megnyitják első budapesti sörözőjük kapuját is a következő címen: 1085 Budapest, József körút 35. Az esemény kapcsán azt írják a szervezők, hogy rengeteg meglepetéssel készülnek, s a záróra miatt sem kell aggódni, vagyis: lesz idő végigkóstolni a kínálatot.

A Csíki Sör tehát itthon is otthonra talált.

A Csíki Sör Manufaktúra egy franchise rendszert indított el nemrég, melynek keretében már két helyszínen is nyílt sörözőjük. A tervek szerint Szegeden és Sepsiszentgyörgyön is nyílik hamarosan sörözőjük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére