Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem Andy Vajna az oka, hogy kikerültek a FOX csatornái a Telekom kínálatából

Kékes Viki

2016.11.07. 14:58

A csatorna egész egyszerûen nem tudott megállapodni a szolgáltatóval.

Miután múlt hét pénteken kiderült, hogy a Fox Network Group csatornái 2017. január 1-től kikerülnek a Telekom kínálatából, és helyükre a TV2-csoport újonnan indult adói kerülnek. Az ellenzéki média azonnal Andy Vajnát látta a háttérben.

A Telekom most közleményben tette helyre a sivalkodókat:

A csatornakiosztást a Magyar Telekom, csakúgy mint minden műsorterjesztő, évről évre a meglévő és új megállapodásai függvényében alakítja. A Magyar Telekom a Fox Networks Grouppal kétoldalú tárgyalásokat folytatott arról, hogy 2017-ben milyen keretek között tudják együttműködésüket meghosszabbítani. A megállapodás sikeressége minden esetben a résztvevő felek együttes döntésén múlik. Szemben más csatornákkal, sajnálatosan a Foxot és a National Geographic Channelt képviselő társasággal nem született olyan megállapodás, amely mindkét fél számára megfelelő lett volna. Így a Telekom megegyezés hiányában nem szerepeltetheti ezeket a csatornákat 2017-től a kínálatában.”

Magyarán mindössze annyiról van szó, hogy a Fox nem tudott megállapodásra jutni a szolgáltatóval. Ebbe többet belelátni szimplán hülyeség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére