Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Feró a 888-nak: Megtiszteltetés, hogy Orbán Viktor gondolt rám

Fábián Eszter

2021.01.16. 10:00

Nagy Feró a napokban töltötte a 75. életévét, de a Nemzet Csótánya az élő példa arra, hogy a kor az csak egy szám. Feróból ugyanis most is a tőle megszokott kirobbanó vitalitással teli huncutság és életszeretet árad. A zenész a 888.hu-nak mesélt a miniszterelnökhöz fűződő kapcsolatáról, a pálinka szeretetéről, de elárulta azt is, hogy mit gondol a vakcináról.

888: A szülinapodra a miniszterelnök küldött neked egy különleges füge pálinkát, mit szólsz hozzá?

N. F.: Tulajdonképpen nagyon meglepett a dolog, nagyon megtisztelőnek érzem, hogy Orbán Viktornak eszébe jutottam, és hát küldetett egy kis pálinkát, ami azért, nem árt. (nevet) Ráadásul igazi füge pálinkát, ami nagyon finom.

888: Mi lesz a sorsa a vitrinbe vagy a gyomorba kerül?

N. F.: Na ez az, ezt nem lehet meginni, félre fogom tenni. Megkóstoltam, hogy tudjam milyen, és most megszakad a szívem, hogy nem ihatom meg. Ez egy ereklye.

888: De nem csak füge pálinka, hanem Facebook-köszöntés is volt, egy régi felvétellel, ahol egy színpadon álltál Orbán Viktorral.

N. F.: Úgy történt, hogy engem anno megkerestek a Fideszből – de hogy ki, azt már nem tudom megmondani – hogy kéne csinálnunk a Fidesz rendszerzáró házibulijára valami kis fellépést, és akkor én összeverbuváltam mindenkit, Vince Lillát, Ákost, Pataky Attilát stb. Akiket meghívtunk, mind boldogan eljöttek, és kicsit átírtuk a szöveget (elég volt ebből a rendszerből és most búcsúzunk ). De ez nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy én lehettem az, aki ezt megszervezte. Átírtam a nótát, a stúdióban szedtünk elő alapot. És én tudtam, vagyis inkább

készültem arra, hogy felhívjuk – akkor még nem politikusoknak hívtuk őket – Viktorékat, akik feljöttek a színpadra, mind a barátaink voltak

és olyan jól esett, hogy együtt most végre mondhatjuk azt, hogy de jó nélkületek!

Pedig hát...azt mondják a döglött oroszlánba nem illik belerugdosni, de az az oroszlán nem döglött, még a mai napig él sőt... szét akar szedni minket.

 

888: Van a miniszterelnök és közted bármiféle kontaktus?

N. F.: Olyan kontaktus, hogy összejárnánk, hol lehet manapság egy miniszterelnökkel összejárni? Sok dolga van, még nekem is. Szerintem arra hogy lejöjjön Őrbottyánra egy pálinkára nincs ideje, de ha mégis én úgy képzelem el, hogy van szabad három percre, amit lebeszélünk már jó előre én viszem a pálinkát koccintunk, mondom hajrá Viktor és már le is járt a 3 perc. (nevet)

Úgy gondolom hogy neki van elég dolga, ami nem kevés, de az hogy emlékezett rám, és hogy ő rakta fel ezt a videót, ez iszonyúan megtisztelő dolog, mert a politikusok ezt általában úgy szokták, hogy: elfelejtik.

 

888: Hogy van az egészséged? Tervezed magad beoltatni?

N. F.: Én már túl vagyok a víruson, de ugye az nem jelenti azt, hogy tényleg túl vagy rajta, mert ez a vírus nagyon szemtelen, egész évben itt van. Az mondtam egy időben, hogy én már túl vagyok rajta most már csak fertőzöm. Aztán azt mondta az orvosom, te ne nevessél ezen, mert ez pontosan így van, és bármikor visszakaphatod. Úgyhogy ez egy aljas vírus. Abban bízom hogy egyszer már a szervezetem leküzdötte, és ha fog jönni a vírus majd azt mondja, na jó, húzz a fenébe! Úgy nőttem fel, egész életemben, hogy kaptunk mindenféle oltást és szedtem a Sabin cseppeket.

Én az utóbbi 4-5 évben mindig beoltottam magam influenza ellen is, lehet hogy az is sokat számított, hogy most túléltem. Nem kérdés, hogy mihelyst lehet azonnal beoltatom magam koronavírus ellen is.

 

888: Feró, vigyázz magadra nagyon!

F. E.: Maradjunk annyiban, hogy a Jóisten vigyáz ránk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére