Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Made in Kõbánya: most a kézmûves sörök jönnek

Nagy Gábor

2018.09.14. 13:00

Szopófantom ide, herbálválság oda, Kõbánya három napra ismét sörparadicsommá válik. Mától, azaz most péntektõl (09.14.) egészen vasárnapig (09.16.) rendezik meg a Fõzdeparkban a IV. Kraft Sörfesztivált.

Szopófantom ide, herbálválság oda, Kőbánya három napra ismét sörparadicsommá válik. Mától, azaz most péntektől (09.14.) egészen vasárnapig (09.16.) rendezik meg a Főzdeparkban a IV. Kraft Sörfesztivált.

 

 

Tizenhét hazai és külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható a negyedik Kraft Sörfesztiválon a budapesti Főzdeparkban.

 

Amiért (is) zseniális ez a sörfesztivál, az az, hogy a többitől eltérően itt nincs belépő, nincs kötelező pohárvásárlás, nincs minimumfogyasztás, nincs fizetős WC. Van viszont food truck, édesség, alkoholmentes ital, kávé, koktél. Szóval annak is érdemes kilátogatnia, aki nincs oda a kézműves sörökért.

 

De akit az is érdekel, hogyan készülnek a sörök a Főzdeparkban, annak az ott székelő üzemek külön sörtúrákat is szerveznek. A „szokásos” főzetek mellett pedig lesznek debütáló főzetek is, szóval garantált az ízcunami.

 

 

Amit a IV. Kraft Sörfesztiválról tudni kell:

 

Nem lesznek műanyag poharak, szóval hozzatok magatokkal poharakat, korsókat, de lehet vásárolni a helyszínen fesztikorsókat is.

 

A sörökért tokenekkel lehet majd fizetni (egy token 250 forintnak felel meg), amit a helyszínen tudtok megvásárolni (bankkártyás vásárlásra is lehetőség van).

 

A helyszín szokás szerint a Főzdepark lesz (Maglódi út 47., a régi sörfőzde és konzervgyár területén). A BKV mellett minden órában induló ingyenes buszjárattal (korlátozott férőhellyel) is ki lehet jutni a fesztiválra. Ez a Blaha Lujza térről, a Corvin Áruház előtti parkolóból indul.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére