Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folyamatosan csalta egymást Törõcsik Mari és Bodrogi Gyula

Tóth Dalma

2016.11.16. 10:38

A legtöbbet díjazott magyar színésznõ a házasságáról vallott, Bodrogi Gyula pedig reagált rá.

Törőcsik Mari címmel csütörtökön kerül a boltokba Bérczes László beszélgetőkönyve, amelyből a nemzet színészének pályáját és civil életét, személyiségét, gondolatait és emlékeit is megismerheti a közönség.

A könyv egyik legpikánsabb része valószínűleg az lesz, ahol Törőcsik Mari arról vall, hogy nyitott házasságban élt második férjével Bodrogi Gyulával – írja a Blikk.

Mi nem szeretőt tartottunk, hanem futó kaland­jaink voltak. Egy éjszaka, és kész. Aztán jött Voith Ági."

– mondta Törőcsik Mari, aki végül nem tudta elviselni a helyzetet, ezért egyszer csak kiszállt a kocsiból amikor hármasban utaztak, és benyújtotta a válópert.

A Markó utcai válóperes tárgyalásunkon szívből kacagtunk, mert az ülnök a közös tanút, Pethes Gyuri barátunkat hívta be helyettem. Azt hitte, ő a férj, mert a másik padon ült. Mi meg szinte össze voltunk bújva Marival, és egymás szájából vettük ki a szót. Sosem felejtem, ahogy Gyuri vörös fejjel rohant ki a teremből, azt kiáltva: „Gyula, menj be gyorsan, mert Marit tőlem akarják elválasztani!”

– reagált Bodrogi Gyula volt felesége kijelentéseire. Törőcsik Marival a mai napig baráti viszonyt ápolnak, a válás után is jóba maradtak.

Mari őszinte megfogalmazását helytállónak tartom. Kilenc évig tartó házasságunk alatt nekem is szinte mindig volt valakim, akárcsak neki, majd jött Ági, de ekkor már Mari és Géza között is több volt futó kalandnál"

– folytatta Bodrogi.

Bodrogi és Törőcsik házasságából nem született gyerek, de később mindkettőjüknek lett gyermeke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére