Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy hétvégére mindenki Frank Underwood alattvalója lesz

Horváth József György

2016.03.04. 20:38

Mindenki kedvenc ördögi szemétládája visszatér és újra harcba száll az USA elnöki székéért.
Folytatódik a kampány!

Három kimerítően izgalmas évad után azt is gondolhatnánk, hogy már mindent láttunk. Az elmúlt években jól kiismertük Frank Underwood kegyetlen és elvtelen karakterét. A tét azonban most nagyobb mint valaha. Beerőszakolta magát az elnöki székbe, kérdés, hogy saját erejéből benne is tud maradni? Legerősebb szövetségesét, feleségét elvesztette, kabinetje nem áll ki mellette, foglalkoztatáspolitikai kampánya pedig szájbarágósan indult. A demokrata oldalon sikerült minden vetélytársát kisöpörnie a porondról, de a republikánus jelöltről még semmit sem tudunk. Lehet veszedelmesebb lesz, mint gondolnánk, bár kötve hiszem, hogy Trump szerepelne ebben az évadban.

Claire Underwoodon a világ szeme. Karaktere eddig is létfontosságú volt Frank számára, de ekkora befolyásoló erővel még nem bírt, mint most. Claire az elnök adu ásza, na de mit kezdhet Frank egy ilyen ütőlap nélkül? Mrs. Underwoodot amúgy nagyon csípjük, az oldalunkat is gyakran látogatja, és bevalljuk ő az egyik kedvenc kommentelőnk.

Három évad után most itt tartunk:

We could tally up all our mistakes, but we are where we are.

Posted by House of Cards on Saturday, 27 February 2016

House of Cards-ot nézni nagyon fura élmény. Úgy is lehetne fogalmazni, kicsit skizoid. Egyszer utálod Underwoodot, mert egy gyűlöletes, korrupt, gonosz és elvtelen pöcs, mégis izgulsz, szurkolsz érte és reméled, hogy nem szívja meg, pedig már nagyon megérdemelné. A világ szeme most Claire Underwoodon van. Vajon szembemegy férjével, vagy újra összeáll a nyerő páros? Egy biztos: Frank szenvedni fog. Nagyon is, hiszen Petrov elnök is ott szúr ki vele, ahol csak tud, szövetségeseknek pedig igencsak híján van. Az előzetesekből nem derül ki sok minden, de azt már most tudhatjuk, hogy nem fogunk unatkozni. Hiszen a kártyavár, az kártyavár marad: szex, szenvedély, politika és erőszak. Ez a sorozat úgy játszik az ingerküszöbünkkel, úgy feszegeti morális tűrőképességünket, határainkat és a kimondatlan politikai tabukat hogy az felér akár ezer kormányinfóval is.

Szóval jó szórakozást a hétvégére, a Netflix már ezekben a percekben is streameli az új évadot. 13 rész, 13 óra, aki teheti tolja le egybe. Durva lesz, de megéri! Persze azért időnként két rész között nézzetek vissza az oldalra, hiszen a való világban is zajlanak a dolgok. A sorozathoz hajrá, jó szórakozást és otthon nem kipróbálni!

'Til death do us part.

Posted by House of Cards on Friday, 4 March 2016

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére