Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bohár Dani erre a sörre esküszik

GFG

2020.03.08. 11:30

Megkóstoltuk az Informátor kedvenc sörét.

Az Informátor és a 888.hu kedvelt publicistája a sörben sem ismer tréfát.

Fotó: Hír TV

 

 

Bohár Dani: „A sörök nagy szerelmese vagyok. Természetesen csak gasztronómiai szempontból. A minőség és nem a mennyiség oldalán állok. Alapvetően a lager söröket szeretem, közülük is a Bajországban főzött italokat. A kedvenc söröm a Hacker-Pschorr Münchener Kellerbier-je. Azért szeretem ezt a sört, mert finom és nagyon kedves emlékek fűznek hozzá. Ha Münchenben járok a Hacker-Pschorr sörháza kötelező program. Voltam ott már a feleségemmel, édesapámmal és a barátaimmal is. Bárki is volt mellettem, örök élmény volt. És a sör erről szól. A sör nem csupán egy ital, hanem történet is. Nem véletlen, hogy a legjobb sztorik általában sörözéssel kezdődnek. A Hacker-Pschorr tehát az abszolút kedvenc, de természetesen van favoritom a hazai kínálatból is. A lagerek nagy szerelmeseként boldog voltam, amikor a Dreher bejelentette Gold fantázianevű új italát. Végre, kihagyták a készítésnél azt a fránya kukoricát és olyan sört tettek le az asztalra, amely kiemelkedő a magyar piacon. Ja, és a végén a legfontosabb! A sör csapolva a legjobb.„

 

Sörenciklopédia:

Hacker Pschorr Kellerbier: Már az első pohár előtt sem tudod kimondani, hogy mit is kérsz, néhány korsó után pedig már csak a csapossal való rokonszenvben bízhatsz, hogy azt kapod, amire a nyelved már nem képes. Egérútat jelent, hogy szebb napokon nagyobb hazai Sparokban is beszerezheted – oda nem kell perfekt német. Szűretlen, testes, van íze. Dani ezt szereti. Otthon van a lágerekben.

Ahhoz képest, hogy ászokolt, nem egyszerű ivósör. Elején, közepén, végén vegyes virágmézzel bódít. Van benne flik flak. A flik flak egy talajtornás gyakorlat, egyfajta háraszaltó. Kezdő sörivóknak épp ezért nem ajánlott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére