Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beatles karácsonyra

888.hu

2015.12.23. 17:18

Karácsonytól online is hallgatható a Beatles zenéje.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom az online zenehallgató alkalmazásokat. Ezért különösen nagy öröm, hogy mostantól már a Beatles klasszikusait is bárhol és bármikor el lehet érni.

A zenekar dalait eddig csak hanghordozókon vagy letöltve lehetett legálisan meghallgatni, megvásárolni. Csütörtök éjféltől azonban kilenc szolgáltatónál válnak elérhetővé online. A Spotify mellett az Apple Music, a Deezer, a Napster, a Google Play Music, a Slacker, az Amazon Prime Music, a Microsoft Groove és Jay-Z amerikai rapper szolgáltatása, a Tinder teszi online meghallgathatóvá a Beatles-lemezeket.

Az online zenehallgatás lehetőségének azonban nem mindenki örül, az alkalmazások ellen egyre több zenész emeli fel a hangját. Taylor Swift amerikai énekesnő szerint például a szolgáltatással értékét veszíti a zene, ezért ő megtiltotta, hogy dalai megjelenjenek a Spotify-on.

A Beatles ellenben itt is hallgathatóvá válik. Amikor 2010-ben a zenekar dalait először tették letölthetővé az Apple iTunes-platformján, hatalmas volt az érdeklődés a liverpooli banda zenéje iránt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére