Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Majális a 888-on: sivalkodásválogatás

Horváth József György

2017.05.01. 18:58

Valljuk be, remek az alapanyag, lehetett mibõl szemezgetni. Nézzük, mirõl sivalkodtak kiváló ellenzéki politikusaink!
DK

Gyurcsány Ferenc szerint a jövő évi választáson a demokratikus ellenzéki pártok együtt fognak működni, és a Fidesznek minden választókerületben csak egy demokratikus ellenfele lesz, "ha törik, ha szakad". Beszédében azt javasolta a kormányfőnek, hogy ne higgyen a közvélemény-kutatásoknak, mert ugyanúgy fog járni, mint 2002-ben.

Miniszterelnök úr, most is veszíteni fogsz"

– jelentette ki Gyurcsány Ferenc. A pártelnök azt mondta, bíznak benne, hogy egy év múlva ilyenkor Magyarországnak új, demokratikus kormánya lesz. Azért küzdenek, hogy visszaszerezzék az ország becsületét a szabad élet jogát, megteremtsék a normális elfogadó és befogadó Magyarországot – tette hozzá.

A volt kormányfő szerint május 1. nem kommunista ünnep, nem Kádár ünnepe, mert arról szól, hogy meg kell becsülni a munkást és az alkalmazottat.

 

MSZP

Botka László pártja május 1-jei rendezvényén azt mondta, "itt az idő, hogy elzavarjuk a kormányt!"

Baloldali fordulatra, baloldali kormányzásra van szükség"

– hangoztatta. Botka László szerint Magyarországnak volt egy álma, hogy a szabad, független nemzetek családjához tartozik, Európa befogadja. Az uniós csatlakozáskor úgy tűnt – folytatta –, semmi sem akadályozza meg az álom megvalósulását. "Ekkor jöttek az álomgyilkosok" – mondta.

A Botka után fellépő Molnár Gyula, az MSZP elnöke szerint a kormány az elmúlt hét évben "a gazdagok forradalmával" szinte minden társadalmi csoportot magára haragított.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke megemlékezett arról, hogy 13 évvel ezelőtt ezen a napon csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz. Szerinte ma magyarok ugyanígy döntenének, mert a csatlakozással a legjobb döntést hozta az ország. Szerinte a Fideszt le lehet váltani.

Jobbik

Egy szabadabb és igazságosabb Magyarország felépítése mellett foglalt állást Vona Gábor, a Jobbik elnöke a párt május 1-jei budapesti rendezvényén a Hajógyári-szigeten.

Az ellenzéki politikus fontosnak nevezte a párt változását, amit azzal magyarázott, hogy ami nem változik, az elpusztul. Értékelése szerint nem az a Jobbik küldetése, hogy egy társadalmi réteget örömmel töltsön el, hanem hogy Magyarországot erős, boldog és szabad országgá tegye. Azt hangoztatta: az ezzel járó küzdelmeket meg fogja vívni.

A pártelnök beszélt arról is, hogy minden pártban vannak viták, ám szerinte a Jobbik a legegységesebb és legösszetartóbb közösség,. A pártból távozóknak azt üzente: sokakat sajnál és bízik benne, hogy visszatérnek. Vona Gábor azt is kijelentette: sem Simicska Lajosnak, sem Soros Györgynek nem a "csicskája".

P (pé, azaz Párbeszéd)

Karácsony Gergely, Párbeszéd társelnöke és miniszterelnök-jelöltje (MUHHAHA) kijelentette, hogy ha 2018-ban kormányváltás lesz, akkor egyfajta megállapodást kell kötni arról, hogy Magyarország hosszú távon hogyan akar fejlődni.

EGYÜTT

Juhász Péter, Együtt elnöke szerint a többkulcsos adórendszer bevezetése a bérből és fizetésből élők érdeke.


Ezekhez a magvasabbnál magvasabb gondolatokhoz annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy

Sivalkodók in 2018 be like:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére