Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lemigránsozta a 444.hu és a Qubit a kárpátaljai és délvidéki magyarokat

Békési Marcell

2020.12.01. 06:30

További érdekesség, hogy az arab és néger érkezőket kizárólag menekültnek hajlandók hívni, de ha Kárpátaljáról érkezik egy magyar fiatal tanulni, az már „bevándorló” és „migráns”.

 

Azok után, hogy a hétvégén képesek voltak a fél Párizst lángokba borító és 100 rendőrt megsebesítő Antifa-tüntetést „békésnek” és „felvonulásnak” titulálni, nem lehetünk túlzottan meglepődve, de azért mindig van lejjebb.

A milliárdos veszteséget termelő, misztikus pénzügyi háttérrel rendelkező 444.hu tudományos hírek hamisításával foglalkozó blogja, a Qubit ismét villantott Így vált Magyarország bevándorlóországgá az elmúlt négy évben című „elemzésében”.

A cikk kiindulópontja az, hogy

Ha sorbarendezzük a tagállamokat aszerint, hogy százezer lakosra vetítve hol adták ki a legtöbb új tartózkodási engedélyt, az látszik, hogy Magyarország a középmezőnyben van”

– írják.

Vagyis a Qubit szerint Magyarországra ugyanannyi migráns érkezik, mint a skandináv államokba vagy mondjuk Ausztriába.

A cikkből persze kiderül, hogy kik ezek a misztikus „bevándorlók”:

a felsorolt 68 ezer fő jelentős része kárpátaljai és délvidéki magyar.

Az is természetes, hogy a Kárpátaljáról ennyivel többen érkeznek, mint a Délvidékról, az előbbi területen ugyanis nem lehet kettős állampolgárságért folyamodni, míg az utóbbin igen.

Az egyéb helyről érkezők száma a magyarokénak csupán a töredéke, és ők is főleg tanulási célból jönnek, és kapnak ideiglenes tartózkodási engedélyt. Kínából például ezerkétszáz diák érkezett magyar – főképp orvosi – egyetemre tanulni, és fizeti az ösztöndíjat.

Az egészben egyébként nem is az a nyilvánvaló hazugság az undorító, hogy próbálják megetetni velünk, hogy annyi migráns érkezik hozzánk, mint Svédországba – amit a cím implikál –, hanem az, hogy

egyébként a 444-en véletlenül sem hívnak bevándorlónak néger és arab migránsokat, ezt a kifejezést csak határon túli magyarokra hajlandók használni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére