Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gulyás Marci kiakadt baloldali interjúalanyaira

888.hu

2021.03.29. 17:35

Gulyás Márton baloldali exaktivista a Partizán arcaként aligha vádolható jobboldali elfogultsággal, de most nála is betelt a pohár.

 

Kifejezetten érdekes, amikor lehull a lepel a baloldali közéleti elit valamely álszentségéről.

Ezúttal az az aggodalom vesztette el hitelességét, amelyet a média függetlenségével kapcsolatban szoktak megfogalmazni ellenzéki politikusok. Folyton arról papolnak, hogy a jobboldalon mindenütt csak „orbáni lakájmédiát” látnak, ha viszont a baloldali médiumok munkatársai dolgoznak másképp, mint ahogy ők akarják, akkor a jelek szerint elkezdik becsicskítani őket.

Gulyás Márton Tumblr-bejegyzésének teljes szövege itt olvasható:

„Míg a »legszemét-szarabbnak« gondolt NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően, addig a nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem: adásnapon lemondott interjú (nem váratlan élethelyzet, eü okok miatt, hanem mert teleszarta a gatyáját a közélettel kapcsolatban amúgy sarkos, éles megállapításokra bármikor kapható popcsillag), hogy a legjobbat ne is említsem, amikor

a legutóbbi alanyom konkrétan meg akarja vágni a már saját igényei szerint (külső helyszínen, sminkese-fodrásza, amit akarsz, berendelve) készített interjúját (!).

Ráadásul olyan személyisége a magyar médiának, aki híresen kényes a szakmai integritására – csak épp képtelen ezt az őt kérdező számára is biztosítani, mert azt magasról leszarja.

Eddigi életemben dolgoztam a magyar színház, film, politika és most a média világában.

Ez utóbbi minden kétséget kizáróan a legsúlyosabban fertőzött a poszt-kádárista technokrácia/elit átmentett privilégiumaitól, és fogalmam sincs, hogyan kellene ezzel megküzdeni, vagy reagálni rá.”

 

Akkor mi már csak egy kávét kérnénk...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére