Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

8 jel, hogy Juncker biztosan alkoholista

Horváth Zsófia

2018.11.20. 07:10

Persze, egy ideig mindent az isiászra lehet fogni, de a jelek magukért beszélnek.

1. Impulzivitás

Nemegyszer fordult elő, hogy Juncker nem tudta kordában tartani indulatait. Egy józan ember nem pofozgat meg senkit, de egy impulzív, indulatait elfojtani kevésbé tudó alkoholistának akár még ez is belefér.

2. A koordináció teljes hiánya

Számtalan felvétel bizonyítja, hogy Juncker számára az „egyenes” egy megfoghatatlan fogalom, legalábbis, ami a járását illeti. A lépcsőzés segítség nélkül már nem megy, csoda, hogy az alkoholszaga nem szédíti le a mellette állókat a pódiumról.

3. Inadekvát viselkedés

Az alkohol oldja a gátlásokat, gyengíti az ítélőképességet. Míg egy józan ember nemhogy nem vágna pofon egy miniszterelnököt, de Juncker rákontráz: amelyiket szereti, simán meg is csókolja.

4. Elvonási tünetek

Az elvonási tünetek lehetnek olyan erősek, hogy az egyértelmű szabályokat is áthágja a függő, vagy pótszerrel csillapítja kínzó tüneteit. A felvételen egyszerre történik a kettő, persze csak miután segítséget kapott értelmezni az egyébként óvodásoknak is egyértelmű feliratot.

5. Puffadt arc, vizenyős szemek

A felvételek magukért beszélnek. Az alkohol egyik tulajdonsága, hogy elvonja a vizet a szervezetből, viszont ilyen puffadt arcot és vizenyős szemeket csak hosszas használat után képez.

6. Beszámíthatatlanság

Felkelni, felöltözni, cipőt húzni – rutin feladatoknak számítanak. De nem úgy egy alkoholista számára. Juncker már annyira beszámíthatatlan az állapota miatt, hogy egyforma cipőt felvennie is kihívás. Nem is mindig sikerül. 

7. Kockázatkeresés

Juncker tünetei az idővel egyre csak halmozódnak, sőt! Semmilyen következménnyel nem törődve, mintha keresné a helyzeteket, amikor kellemetlenséget okozhat magának és másoknak. Az alkoholos oldott állapota persze mindig helyzetet teremt számára.

8. Kifogások tömkelege

Az alkoholizmus nehezen vállalható, komoly betegség. A függők azonban egyvalamiben profik: a hazudozásban. A kreatív kifogások így Junckertől sem maradhattak el. Hogy egyértelmű állapotát elhazudja, a fenti tünetek miatt isiászra hivatkozik. Mindenki döntse el, minek hisz: a szemének vagy egy alkoholistának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére