Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volt idõ, amikor a 444 az emberek hálószobáiban turkált

888.hu

2017.04.16. 17:34

Tegnap, a 444 két újságírója élõ videózás közben elkezdett aggódni a magánélet szentségéért. Hiszen, korábban a Ripost megírta, hogy Gulyás Márton meleg társkeresõ oldalakon szörfözget.

A 444-es rettegők, miközben látszólag a magánélet szentsége mellett törnek lándzsát, ismét a jó öreg liberális kettős mércére hívták fel a figyelmet. Arra a kettős mércére, amelyet ők oly nagy szeretettel alkalmaznak.

A tegnapi élő videós bejelentkezésükben a portál újságírói elsírták, hogy a kormány most már az emberek gatyáiban turkál, ám megfeledkeztek saját magukról. Ha hiszitek, ha nem, de volt idő, amikor a 444 az álszentség színfala mögött emberek magánéleti titkaival élt vissza.

A magánélet szentsége miatt aggódó portál még januárban önvizsgálat nélkül hozta Fidesz XI. kerületi önkormányzati képviselője, Kerékgyártó Gábor Tinderes sztoriját.

A Tinder egy társkereső, amelyre egy fideszes önkormányzati képviselő regisztrált, erről írhat a 444, de arról, hogy Gulyás Márton egy másik társkeresőre regisztrált, és ott aktív közösségi életet él, arról nem írhat senki, mert az már a magánéletszentsége, gatyábanturkálás satöbbi.

Akkor, hogy is van ez a magánéletdolog?

Slusszpoén:

Kerékgyártó magánélethez való jogának a megsértése után Stumpf András valamiért nem akadt ki, és a sajtóetika pallosával nem csapott le a 444-re, ám Gulyás Márton társkereső oldalas regisztrálása után klaviatúrát ragadott és ezt bírta kierőszakolni magából:

"Amit a Ripost-Origo-888 most vele művelt, az olyan fokú jogsértés, amellyel sikerült elérni a korábban elképzelhetetlent."

Köszönjük András, köszönjük 444!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére