Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

További piálásra buzdít a másnaposok klinikája

888.hu

2016.01.13. 16:48

Az ausztrál orvosi kamara szerint féktelen ivászatok megszaporodásához vezethet a másnaposság kikúrálására létrehozott elsõ ausztrál klinika.

Az Ausztrál Orvosi Kamara (AMA) szerint, nemhogy nem segít, de éppenséggel féktelen ivászatok megszaporodásához vezethet a másnaposság kikúrálására létrehozott első ausztrál klinika, ráadásul szükségtelen kezelési módszereket használnak a macskajaj megszüntetésére.

Az Egyesült Államok meghódítása után a másnaposságot kúráló klinika ötlete Ausztráliába is megérkezett. Az első rendelőintézet már tavaly decemberben meg is nyitotta kapuit Sydneyben.

A központban egy nátrium, ásványi anyagok, vitaminok, oxigén és émelygés elleni szer alkotta turmixot adnak be intravénásan a pácienseknek, ami a klinika szerint csökkenti biztosan a másnaposságot.

Az AMA azonban nem ilyen biztos ebben a módszerben, és heves támadást intézett a héten a klinika ellen, mondván, hogy az szükségtelen kezeléseknek veti alá ügyfeleit.

Az intravénás kanülök szükségtelen alkalmazása legrosszabb esetben sérülést is okozhat"

– húzta alá Stephen Parnis, az AMA alelnöke.

Parnis szerint az egyébként elég drága kezelés, amelynek ára alkalmanként 100 amerikai dollár, elhiteti az emberekkel, hogy mindenfajta következmény nélkül élvezhetik a féktelen italozást.

A klinika társtulajdonosa, Max Petro ugyanakkor elutasítja Parnis vádjait, mondván, hogy a vállalkozás tehermentesíti Ausztrália túlzsúfolt közkórházait és megakadályozza, hogy a mindössze másnapossággal küzdő emberek elpazarolják a kórházak erőforrásait.

Az már más kérdés, hogy el nem tudom képzelni, hogy ki az aki egy alapos elázás után még szurkáltatni is akarja magát, de hát nem vagyunk egyformák, ugyanis a nagy érdeklődésre tekintettel Petro terjeszkedni is kíván a jövőben. Ráadásul nem is akárhogy: a "másnaposság elleni buszok" már meg is jelentek New York és Las Vegas utcáin - és igen népszerűek.

(SMH, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére