Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Találtunk egy sokkal hasznosabb Chrome-bõvítményt

Bertha László

2017.05.23. 15:58

Ha ezt telepíted a gépedre, hirtelen 444 ezer kis nyuszi hal meg a liberális szívekben.

Valaki készített egy tartalomszűrő bővítményt a Chrome böngészőhöz. A kiegészítő neve elég beszédes: Felcsút 1.0 PropagandaBlokkoló”

– írta a liberális hvg.hu.

A bővítmény a sajtószabadság, a véleményszabadság és a több forrásból való tájékozódás jegyében letiltja a jobboldali portálokat – köztük a 888.hu-t –, valamint azokat az oldalakat is, amelyeken kormányzati hirdetések is megtalálhatók. Utóbbi kategóriába többek között a baloldali ATV és a Népszava is könnyedén belecsúszhat.

A „valaki” által készített bővítmény amellett, hogy nem vall túl sok kreativitásra, szépen illeszkedik az ellenzéki sivalkodásba, ami már-már a nácikéhoz hasonló propagandával vádolja a komplett jobboldali médiát. Persze mit is várhatnánk olyan emberektől, akik szerint az amerikai konzervatív Fox News csatorna is „szélsőjobboldali”.

Van egy jobb ötletünk!

Ha valaki azonban szeretne egy igazán hasznos kiegészítőt telepíteni a Chrome-hoz, akkor ajánljuk figyelmébe a Dumbocrat Filter nevezetű bővítményt, ami a „liberális”, „demokrata” szavakat idiótára cseréli, a szocialistát pedig kommunistára. Sajnos a bővítmény kizárólag angol nyelven érhető el, azonban a CNN olvasásához így is tökéletes élményt nyújt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére