Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szigetvári 15 ezer bevándorlót szeretne

Bertha László

2015.12.05. 11:49

Az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor rendesen ráérzett a közhangulatra.

Az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor rendesen ráérzett a közhangulatra, ugyanis felszólította Orbán Viktort, hogy ne forduljon a nemzetközi bírósághoz a kötelező kvóták ellen.

Szigetvári szerint a miniszterelnök bevándorlási politikája Keletre sodorja Magyarországot, ez pedig nem érdeke az országnak:

ön ezzel ártott hazánknak, és csak azt érte el, hogy számos fontos ügyben nem veszik számításba a magyar álláspontot.”

Szigetvári úgy folytatja nyílt levelét, hogy „nem szabad az illiberális, putyini Oroszország kottájából énekelnünk, mert ezzel hazánk elszigetelődik Európától”. A törpepárt elnöke szerint Magyarországnak tárgyalóasztalhoz kellene ülnie, valamint elfogadnia az „önkéntes menekültkvótát”.

Szigetvári bevándorlókat szeretne

Az ellenzéki politikus úgy vélekedik, hogy az országnak 15 ezer bevándorlót kellene tartósan befogadnia, ehhez pedig ki kell alakítani a megfelelő kapacitást. A megoldás természetesen az integrálás lenne, ami olyan kiválóan működik Nyugat-Európában is.

Az Együtt elnöke nem véletlenül egy olyan pártot vezet, ami jelenleg még az 1 százalékot sem éri el, hiszen az európai tendencia jelenleg a magyar bevándorlási politikát igazolja. Arról már nem is beszélve, hogy szegény Szigetvári némi fáziskésésben van, hiszen már pénteken beérkezett a magyarok kérvénye a nemzetközi bírósághoz.

Lássuk be, alacsony az a kerítés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére