Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexbotránytól a kultúráig

Schüller Márton Imre

2022.01.14. 16:20

Gréczy Zsolt szexbotránya után visszatért.  De miért pont most? Miért pont a kultúráért felelne?

 

A közelmúlt politikai eseményeinek fényében világosan kirajzolódik, hogy Gattyán Györgyöt lehet, hogy komolyan veszi a baloldal. Így Gréczy Zsolt jelöléseinek okait is talán itt kell keresni.

A Demokratikus Koalíció megnyilvánulásai arra engednek következtetni, hogy a baloldal nagy stratégáinak figyelmét nem kerülte el a pornómágnás színre lépése. Bár egyelőre nem tudni pontosan, hogy Gattyánban ellenfelet vagy lehetőséget látnak-e.

Az első lehetőség, hogy ellenfelet látnak. Ezt igazolná is Gréczy Zsolt jelölése, hiszen a pornómágnás vitorlájából se perc alatt kifogja a szelet az, aki akár saját képeket is fel tud mutatni. Ez egy sima politikai fogás, egyszerűen túllicitálják az ellenfelet az egyik jelölttel.

A második eshetőség viszont, miszerint Gattyánban potenciális szövetségest látnak, már sokkal nyugtalanítóbb.

Győzelmük esetén egyesített erőkkel dolgozhatnának egy új kulturálisan és digitálisan fejlettebb Magyarországért. Ez így önmagában nem is hangzik rosszul.

De hogy mire lehet együtt képes Gattyán digitalizációs terve és Gréczy széles közönség által ismert kulturális tevékenysége? Abba már jobb nem belegondolni.

Persze ez mind csak spekuláció. Valójában tényleg nem tudni mi köze van a DK visszatérő botrányhősének a kulturális élethez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Észak-Korea győzelmet hirdetett a Covid felett

Kim Dzsong Un eltörölte a járvány miatti korlátozásokat.

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal ezüstérmet nyert 100 méter gyorson szombaton a római úszó Európa-bajnokságon. A számot a román David Popovici világcsúccsal nyerte.

Határozott, migrációellenes üzenettel robbantotta be kampányát a Salvini vezette Liga

Olaszország jelképes helyszínein indította el választási kampányát a Matteo Salvini vezette jobboldali Liga, mely Lampedusán megvilágította a migránsok érkezési helyszíneként ismert kikötőt, Milánóban a közbiztonságilag veszélyes központi pályaudvart, Rómában pedig az adóhivatal és a nyugdíjintézet székházát péntek este.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére