Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexbotránytól a kultúráig

Schüller Márton Imre

2022.01.14. 16:20

Gréczy Zsolt szexbotránya után visszatért.  De miért pont most? Miért pont a kultúráért felelne?

 

A közelmúlt politikai eseményeinek fényében világosan kirajzolódik, hogy Gattyán Györgyöt lehet, hogy komolyan veszi a baloldal. Így Gréczy Zsolt jelöléseinek okait is talán itt kell keresni.

A Demokratikus Koalíció megnyilvánulásai arra engednek következtetni, hogy a baloldal nagy stratégáinak figyelmét nem kerülte el a pornómágnás színre lépése. Bár egyelőre nem tudni pontosan, hogy Gattyánban ellenfelet vagy lehetőséget látnak-e.

Az első lehetőség, hogy ellenfelet látnak. Ezt igazolná is Gréczy Zsolt jelölése, hiszen a pornómágnás vitorlájából se perc alatt kifogja a szelet az, aki akár saját képeket is fel tud mutatni. Ez egy sima politikai fogás, egyszerűen túllicitálják az ellenfelet az egyik jelölttel.

A második eshetőség viszont, miszerint Gattyánban potenciális szövetségest látnak, már sokkal nyugtalanítóbb.

Győzelmük esetén egyesített erőkkel dolgozhatnának egy új kulturálisan és digitálisan fejlettebb Magyarországért. Ez így önmagában nem is hangzik rosszul.

De hogy mire lehet együtt képes Gattyán digitalizációs terve és Gréczy széles közönség által ismert kulturális tevékenysége? Abba már jobb nem belegondolni.

Persze ez mind csak spekuláció. Valójában tényleg nem tudni mi köze van a DK visszatérő botrányhősének a kulturális élethez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Századvég: Erősen megosztja az európai közvéleményt Ukrajna felfegyverzése

Az Európai Unió 27 tagállamából mindössze 9 országban értett egyet a válaszadók több mint fele azzal az állítással, hogy az Európai Unió és tagjai vásároljanak fegyvert Ukrajnának, több tagállam a saját lakossága elutasító véleménye ellenére támogatja fegyverekkel Ukrajnát – derül ki a Századvég Európa Projekt-kutatásából, amelyről pénteken tájékoztatták az MTI-t.

Orbán Viktor a Türk Befektetési Alap elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Bagdad Amrejevet, a Türk Befektetési Alap elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére