Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svédország jobban teljesít: több mint három év után a március volt az első olyan hónap, amikor nem volt lövöldözés Malmőben

Horváth Tamás

2019.04.14. 13:28

A migránsok sikeres integrációjára és a közbiztonság megjavulására felbontott pezsgõkbõl azonban érdemes mértékkel fogyasztani, ugyanis a duplázás egyelõre nem sikerült a malmõieknek: áprilisban már dördült el pisztolylövés a dél-svédországi városban.

Gyakorta megkapjuk a bevándorláspárti média képviselőitől, hogy elferdítjük a tényeket, és valójában hazudunk, amikor a bevándorlóországokká vált Nyugat- és Észak-Európai államok bűnügyi statisztikáit ismertetjük. A konkrét számokkal nem nagyon lehet vitatkozni (legalábbis gondolnánk), ám a valóságtagadó balliberális propagandisták azért újra és újra nekigyürkőznek – inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Ezúttal azonban egy olyan mérföldkőhöz érkeztünk, amikor az eleddig rasszistának bélyegzett matematika is őket igazolja. Történt ugyanis, hogy 2015 szeptembere óta a mögöttünk hagyott március volt az első olyan hónap, amikor egyetlenegy lövöldözést sem regisztráltak a hatóságok a jelentős migránspopulációval rendelkező dél-svédországi Malmőben.

Jonas Karlberg, a malmői rendőrség egyik fejese nem is győzte kifejezni elégedettségét a közszolgálati Svéd Rádiónak adott nyilatkozatában:

Felfoghatatlanul sok lövöldözés történt a városban 2016-ban, 2017-ben, de még 2018-ban is. Érthető tehát, hogy amíg nincs tudomásunk újabb esetről, nagyon boldogok vagyunk.”

A migrációs válság 2015-ös kezdete óta odáig fajult a helyzet Svédországban, hogy a stockholmi rendőrség egyik szakértője, Gunnar Appelgren tavaly decemberben a szervezett bűnözés magas foka miatt egy háború sújtotta országhoz hasonlította a skandináv államot.

Appelgren nem a levegőbe beszélt, állítását alátámasztják a Svéd Nemzeti Igazságügyi Központ statisztikái is, melyek értelmében 2012 óta megduplázódott a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok és gyilkossági kísérletek száma.

Azzal sem mondunk újat senkinek, és már több ízben beszámoltunk róla, hogy a migránsok által elkövetett szexuális bűncselekmények magas száma miatt Stockholm a világ nemierőszak-fővárosa lett. Egy főre levetítve magasan itt történik a legtöbb ilyen bűncselekmény – több, mint Fekete-Afrikában vagy a világ bármelyik fejletlen régiójában.

No de vessünk fátylat a múltra, és örüljünk annak, hogy több mint három év után Malmőben végre megoldódott a bevándorlók integrációja, és megjavult a közbiztonság. Egy hónap lövöldözés nélkül Svédország harmadik legnagyobb városában, ez nem semmi teljesítmény!

Azt már csak zárójelben tesszük hozzá, hogy sajnos a duplázás nem sikerült a malmőieknek. Még csak április felénél tartunk, de már eldördült az első pisztolylövés a városban. Bizonyára a véletlen műve, hogy éppen a zömében migránsok lakta Rosengard negyedben ért véget a nagyszerű sorozat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére