Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sikerült! Összegyűlt a 700 millió forint Zente kezelésére

Horváth József György

2019.09.25. 13:15

Elképesztő, soha nem látott összefogás keretében összegyűlt a 700 millió forintos összeg, ami az SMA-betegséggel küzdő Zente kezeléséhez kell.

Zente 2018.02.28-án egy súlyos genetikai rendellenességgel született, melynek neve SMA (gerincvelő-eredetű izomsorvadás). 4 hónapos korában kezdte mutatni a betegség jeleit, 5 hónapos korában kapta meg a család a diagnózist, miszerint az SMA 1-es típusában szenved. Ezzel a diagnózissal a gyerekek a kétéves kort sem élik meg, mert az izomsorvadás nemcsak a végtagok izmait érinti, hanem a nyeléshez és lélegzéshez szükséges izmokat is.

Zente családja nemrég adománygyűjtésbe kezdett, a cél 700 millió forint volt, mert a kisfiúnak a világ jelenleg legdrágább gyógyszerére van szüksége.

A páratlan összefogás csodát eredményezett, pár hét alatt összegyűlt az összeg
Sikerült! Megvan!!!

– írta ki pár órája közösségi oldalára Zente anyukája.

„Kérlek, ne utaljatok többet, mert az alapítvány nem közhasznú, csak Zente kezelésére fordítható az oda beérkezett összeg ezért abból másnak adni NEM tudok! DE! Kérlek ne álljatok meg itt!!!! A folyamatban lévő liciteket rendezvényeket vigyétek végig!!! HAMAROSAN EGY POSZTBAN FELTESZEK KÉPEKET ÉS ADATOKAT A TÖBBI SMA-val ELŐ MAGYAR KISGYERMEKRŐL ÉS FELNŐTTRŐL . SZERETNÉLEK MEGKÉRNI, HOGY VÁLASSZ KÖZÜLÜK TE, ÉS ŐT TÁMOGASD ZENTE HELYETT!!! Csak az utaljon Zente alapítványára aki segítené őt a további rehabilitációban és segédeszköz vásárlásában. A többiek is erre gyűjtenek, hiszen ezek a dolgok nagyon drágák. NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK!” – írta az édesanya.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére