Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: az LMBTQ-aktivistákat nem engedjük be az óvodákba, iskolákba

Horváth K. József

2021.07.09. 14:30

Közel hatórás, vérlázítóan gusztustalan vitát rendezett az Európai Parlament Magyarországról, amelyben a felszólalók zöme úgy pocskondiázta hazánkat és a gyermekvédelmi törvényt, hogy többségük el sem olvasta a jogszabályt.

Aztán a balliberális többségű testület hozott egy Magyarországot elítélő állásfoglalást, amelynek nincs rövid távú jogi következménye. Nesze semmi, fogd meg jól! A ballibek azt követelik, hogy hazánk addig ne kaphasson uniós pénzeket a hétéves költségvetésből, illetve az Európai Bizottság ne értékelje a magyar nemzeti helyreállítási tervet, amíg a diszkriminációmentesség elvének lehetséges megsértése fennállhat.

A gyermekvédelmi törvény támadása természetesen csak ürügy volt.

Dobrev Klára felháborító hozzászólásának egy részletét idézzük: „Hagyják abba és fejezzék be Orbán Viktor családtagjainak és oligarcháinak a finanszírozását.”

Cseh Katalin pedig a következő „magyarbarát” hozzászólást tette: „Megmondom, mit tegyenek: ne finanszírozzák tovább Orbán Viktor korrupcióját.” Magyarellenes, tiszta beszéd.

A két felszólalás üzenetéből is látszik, hogy a magyar képviselők nem elsősorban a gyermekvédelmi törvényt akarták nagyító alá venni, hanem segítséget kértek az az Európai Parlamenttől Magyarország pénzügyi kiéheztetéséhez, Orbán Viktor kormányfői tisztéből való elmozdításához. Természetesen a hazaellenes állásfoglalást egy kivétellel valamennyi balliberális EP-képviselő megszavazta. Élen a rendszeresen a hazájára rontó Dobrev Klárával és DK-s tettestársaival, a momentumos Cseh Katalinnal és Donáth Annával, a szocialista Ujhelyi Istvánnal. Ezek után a jeles urak és hölgyek nemhogy szégyellenék magukat, de továbbra is büszkén hazudozva érvelnek a szerintük homofób törvény ellen, amelynek egyetlen mondata sem diszkriminál senkivel, így az LMBTQ-érzelmű emberekkel szemben sem.

Orbán Viktor úgy értékelte az eseményt: „Hasznos vita volt, az álláspontok teljesen letisztultak. Minden világos és érthető: az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat és szervezeteket beengedjük az iskolákba és az óvodákba. (…) Magyarország ezt nem akarja” – szögezte le. „A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket. Az európai alapszerződések szerint nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés. (…) Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója”

Orbán Viktor hozzátette, „akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba”.

Ez a tiszta beszéd.

Ha Dobrevék nem az ellenkezőjét akarnák, ha nem akarnák beengedni az óvodákba és az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat, akkor nem támadnák itthon ezerrel azt a törvényt és nem vettek volna részt az Európai Parlament Csinn-Bumm cirkuszában Magyarország ellen.

És ezek az emberek akarnak kormányra kerülni és kormányon ezek az emberek akarják a magyar gyerekek fejlődését irányítani.

Nem kap tőlük hányingert, Kedves Olvasó?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére