Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs Karácsony Robi nélkül

Ányos Miklós

2019.12.17. 20:20

Úgy tűnik, hogy a balliberális fővárosi vezetés Alföldi Róbertet akarja Eszenyi Enikő helyett a Vígszínház élére.

Sem Karácsony Gergely, sem helyettese, Gy. Németh Erzsébet nem cáfolta az igazgatóváltást. Az Origo cikke szerint Gy. Németh Erzsébet nem válaszolt kérdéseikre, de egy korábbi interjúban helyeselte, hogy Eszenyi Enikő színházigazgató ellen demonstráltak néhányan az egyik előadás után.

Mint ismert, Eszenyi nem ment el az – anyagilag nem – függetlenek színházi tüntetésére, amivel a zaklatási botrányba keveredett Gothár Péter és az azt eltussoló Katona József Színház mellett álltak ki. Azóta hadjárat indult ellene a baloldali sajtóban, pedig lényegében csak annyit mondott, hogy szakmai alapon kell megvizsgálni az ügyet, és nem utcára vinni és politikát csinálni belőle. Csakhogy ezt a „szabadelvű, demokrata” oldalon nem lehet büntetlenül megtenni. Nehogy már itt valakinek saját véleménye legyen! A jó katona tüntessen, ha kell, a jó katona kussol, ha mondják.

Egyébként érdekes lesz, ha Alföldi lesz a Vígszínház új vezetője, mert októberben még azt állította egy interjúban, hogy semmilyen színházigazgatói posztra nem fog pályázni, mert baromira nem lenne elegáns, és sem Karácsonyt, sem magát nem akarja kínos helyzetbe hozni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére