Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem mérhetõ liberális párt beszél a "magyarok többségének" nevében

Sümeghi Lóránt

2017.02.15. 15:28

Tordai Bence, a Párbeszéd nevezetû - a teljes felnõtt népesség körében nem mérhetõ - gittegylet szóvivõje gondolt egy merészet, és elkezdett a "magyarok többségének" nevében beszélni.

Tordai Bence, a Párbeszéd nevezetű – a teljes felnőtt népesség körében nem mérhető – gittegylet szóvivője gondolt egy merészet, és elkezdett a "magyarok többségének" nevében beszélni.

Ezúttal a Eurojackpot szerencsés magyar nyerteséhez írt nyílt levelet, aki néhány nappal korábban 7 milliárd forintot vitt haza. Tordai levelében nemcsak egy vadidegen zsebében kezdett el turkálni, hanem végig magabiztosan arról papolt, hogy 

"mint a magyarok többsége", úgy a nyertes is biztosan el akarja takarítani az országból "Orbánt és a bűntársait".

Tordai levele – és különösen a szóhasználata – igencsak szórakoztató, ugyanis a Párbeszéd támogatottsága a legutóbbi felmérések tükrében ki sem mutatható. Erős hivatkozási alap, nemde?

De lássuk az ominózus levelet:

„Nyílt levél az Eurojackpot magyar nyerteséhez

Kedves honfitársam!

Gratulálok, szerencsés nap volt számodra a tegnapi! Nyertél 7 milliárd forintot, ezzel egy csapásra Magyarország egyik leggazdagabb embere lettél. A nagy nyereménnyel azonban nemcsak öröm, hanem felelősség is jár.

Nyilvánvalóan elsősorban magadért és családodért vagy felelős, de ekkora vagyonnal annyi lehetőség jár együtt, hogy felelőssé váltál tágabb közösségedért, a magyar népért is. Nézz szembe vele: hirtelen képessé váltál arra, hogy egy nemzet sorsát érdemben befolyásold!

Mint a magyarok többsége, te is minden bizonnyal úgy gondolod, hogy rossz irányba megy az ország; hogy Orbánt és bűntársait el kell távolítani a hatalomból. Ehhez most komolyan hozzájárulhatsz!

Összehasonlításképp: frissen nyert vagyonod kétszer akkora, mint amennyit az összes ellenzéki párt 4 év alatt elkölthet. Ha akarod, a választásig minden hónapban, vagy akár minden héten küldhetsz egy újságot minden postaládába, hogy eljusson az emberekhez az igazság is, és ne csak a Fidesz propaganda-álvalósága. Ha akarod, eszközt adhatsz a független média vagy a kormányváltásért, egy szabad és igazságos országért küzdő társadalmi szervezetek kezébe. Akarod?

Gondold át alaposan, és dönts felelősséggel: ha úgy határozol, nemcsak a te családod élhet kényelmesen nemzedékeken keresztül, de milliók sorsát fordíthatod jobbra.

Bölcs döntést és sok boldogságot kívánok!"

Mindent összevetve, valóban könnyebb kedves Bence más pénzéért kuncsorogni, mint érdemben politizálni és szavazókra szert tenni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére