Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi abszurd: nyolc évvel ezelőtti hírrel próbálják Tarlóst támadni, méghozzá angol nyelven

Sümeghi Lóránt

2019.09.17. 11:28

A főpolgármester-választási esélyeiket tekintve annyira rosszul állnak az ellenzéki roncsok – Puzsér, Berky és Karácsony –, hogy a médiájuk nyolc évvel ezelőtti hírekkel próbál fogást találni Tarlós Istvánon. Mindezt ráadásul angol (!) nyelven. 

Nem vicc, az angol nyelven Magyarországról publikáló balliberális „Hungarian Free Press” nevezetű álcivil kezdeményezésű híroldal azzal támadja Budapest főpolgármesterét, Tarlós Istvánt, hogy – antiszemita indíttatásból – 2011-ben átnevezte a Roosevelt teret Széchenyi István térré, ezzel pedig megsértette az amerikai kormányt, az amerikai embereket, és persze Roosevelt leszármazottait.

Budapest Mayor István Tarlós shamed America with the removal of Roosevelt's name

In 2011 the Budapest City Council led by Mayor István Tarlós renamed one of the most beautiful squares in Budapest. After 64 years Franklin Delano Roosevelt's name was stripped from the oblong square in front of the Hungarian Academy of Sciences.

Az enyhén szólva is aktualitást nélkülöző cikkben ráadásul az Orbán Viktor miniszterelnökkel jó kapcsolatot ápoló Donald Trump fényképével fémjelzik az amerikai kormányt dacára annak, hogy a 2011-es térátnevezés idején még a demokrata Barack Obama volt hivatalban.

Csak találgatni tudunk, hogy mindennek mi lehet az apropója, leszámítva a legnyilvánvalóbbat, miszerint az ellenzéki roncsderbi résztvevői egytől egyig olyan szinten alkalmatlanok, hogy minden frontról támogatni kell őket, még akkor is, ha az nyolc évvel ezelőtti, politikailag teljesen irreleváns hírek előbányászását jelenti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére