Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy pofont kapott az RTL Klub

Bokor Gábor

2018.02.22. 08:58

Hiába volt a balliberális oldalon óriási promója az RTL A Fal címû mûsorának, a TV2 A Piramis nevû adása jóval nézettebb.

A Bors által megszerzett nézettségi adatok rámutattak, hogy az RTL műsorának nézettsége messze elmarad a TV2-es vetélytársától. A lap úgy tudja, hogy a kedvezőtlen nézettségi mutatók miatt a tervezettnél kevesebb részt forgatott az RTL A Fal című vetélkedőből, holott a csatorna mindent megtett annak érdekében, hogy átcsábítsa a nézőket. Az RTL az óriásplakát-kampányát is arra építette, hogy Balázsé „na­gyobb”.

A számok szerint a február 5-én indult RTL-es adás nézettsége csak egyszer-egyszer érte utol a TV2-n futó műsor nézettségét, ez betudható annak is, hogy a baloldali csatorna egy hónappal később indította el a műsorát.

A Piramisnak februárban közel nyolcszázezer nézője volt, szinte mindennap meg tudta verni az RTL-es vetélkedőt, amit megközelítőleg hatszázhetvenezren néztek.

Mivel az RTL érezte a hátrányt, változtatott a műsorrenden és fél órával eltolta a műsor kezdeti időpontját, azaz hétköznap esténként A Piramis 19 órától került adásba, emiatt pedig A Fal fél órával később, 19 óra 35 perctől várta a nézőket.

A Bors szerint a TV2-es műsort akkor nézték a legtöbben, mikor a főműsoridőben a Barátok közt ment a másik adón. A lap úgy tudja, hogy az RTL nagytétényi székházában úgy döntöttek, a tervezettnél ha­marabb leállítják A Fal újabb epizódjainak forgatását, vagyis Se­bestyén Balázs vetélkedőjéből az eredetileg tervezettnél kevesebb rész kerül majd adásba.

Míg az RTL egyelőre nem készít újabb adásokat, addig A Piramist továbbra is, megállás nélkül forgatják tovább.

A hír igaz, néhány nap múlva újabb adásokat rögzítünk. Nagyon elégedettek vagyunk a műsor eredményével, ezért nem kérdés a folytatás. A játékosfelhívásunkra közel tizenötezren jelentkeztek, ez is az eredeti Piramis népszerűségét bizonyítja"

– fogalmazott a lapnak Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Emlékezetes, hogy a műsor indulásakor a balliberális lapok mindent megtettek annak érdekében, hogy lehúzzák A Piramist. Olyan címekkel jelentettek meg cikkeket, hogy "hemzseg a hibáktól A Piramis", "Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban" és hasonlók. Hiába volt a hadjárat, ezt az RTL most elvesztette.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére