Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mit csinál a migránsválság közepén a Soros-média? Fasisztázik, mi mást...

888.hu

2020.03.05. 19:18

Szerintük a hazájukat védő görögök fasiszták, a rendőröknek pedig ellenük kéne fellépni, nem a migránsok ellen.

Napok óta másról sem szólnak a hírek – persze csak a koronavírus után –, mint hogy Erdogan beváltotta fenyegetését, és ráeresztett több tízezer migránst Görögországra. A görögök a válságos helyzetben egyedül nem tudják megvédeni magukat, és ugyan kaptak pénzt és katonákat az EU-tól, sokszor így is a helyieknek kell kezükbe venni az irányítást.

A görög hazafiak többek között Leszbosz szigetét próbálják megvédeni az illegálisan odaérkező kéretlen vendégektől. A balliberális, bevándorláspárti, sorosista 444 ezt úgy tálalja, hogy fasiszta csoportok garázdálkodnak a szigeten.

Ilyeneket írnak például:

fasiszta csoportok zaklatnak menekülteket, nekik segítő civil szervezetek dolgozóit, és a menekülthelyzetről tudósító újságírókat.

Vagy:

sem Nikosz és Katerina, sem más segítő civilek nem úgy látják, hogy a görög rendőrség tudná kezelni a kialakult helyzetet. Az önbíráskodó fasiszta csoportokat a tapasztalataik szerint csak ritkán tudják lekapcsolni.

Azt még a 444 is elismeri, hogy a helyi lakosok bármit megadnának, hogy a migránsok elmenjenek végre a szigetről, de ennek ellenére azt írják, hogy egy szűk csoport tartja rettegésben az összes önkéntest és migránst.

Aki vérmérséklete szerint akar egy jót nevetni vagy bosszankodni, az itt találja a veretes sivalkodást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére