Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milyen Áron?!

Fábián Eszter

2022.01.20. 16:20

Megjelent NoÁr, azaz Molnár Áron legújabb dala. Hiánypótló.

 

A NoÁr jelenség mellett nem lehet elmenni, még akkor sem, ha nagyon szeretnénk. Így volt ez a megboldogult Homonnay Gergely esetében is. Mivel halottról jót vagy semmit, ezért a további párhuzamokat inkább nem feszegetném, mindenkinek a saját fantáziájára bízom. Egy biztos, valamiért/valami ellen, de borzasztóan küzdöttek mindketten.

NoÁr azonban nem csak küzd, ő erőlködik, vért izzad miközben minden arcizma kifeszül, és csak attól, hogy ezt kívülről nézed még a te pulzusszámod is megemelkedik.

Agresszíven üvölt bele a világba, frusztráltan, gyerekesen és követelőzően futja köreit, de az valahogy nem tűnik fel neki, hogy mindezt a saját mókuskerekébe teszi. Ugyanis egyetlen válasza van mindenre. Még hangosabban, még agresszívebben és még frusztráltabban nekimenni a világnak addig, amíg az célt nem ér.

Biztos mindenki ismert a suliba egy frusztrált csávót, tudod azt a túlérzékenyet a sarokból, akit a szülei elhanyagoltak ezért mindig igyekezett valahogy a figyelem középpontjába kerülni és már nyolcadikban szálanként eladott töltött cigikkel „bizniszelt” a folyosón. Azt a srácot, akinek amúgy éles esze volt, néha tanulás nélkül is ment neki a négyes, de mihelyst valami dominánsabb erő a közelébe ért, vagy következetes bánásmódot tapasztalt azonnal egy ideggyenge, kényszeresen minden és mindenki ellen lázadó, zavart csávóvá változott.

Mert tele volt fel nem dolgozott traumákkal és félelemmel.

Pont úgy, mint Áron. Csak ő a suliból kikerülve a keménykezű és következetes diri szerepét Orbán Viktorra osztotta. A józan és stabil férfierő elleni lázadásának tökéletes alanyává tette. A mókuskerék meg pörög, a mintázat ugyanaz, csak a körülmény és a szereplők cserélődnek.

De egyszer mindenkinek fel kell nőni. Tudod Áron, olyankor az ember bölcsebb lesz, halkabb, többet cselekszik és kevesebbet beszél. Talán pont olyanná válik némely dologban, ami ellen te még mindig foggal-körömmel harcolsz. De ne küzdj, előbb utóbb bekövetkezik.

Te sem maradhatsz egy idegesítő búgócsiga 70 évesen. De ha mégis, az majd még cikibb lesz mint 34 évesen a 16 éves telepi gyereket játszani.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

MZP újabb alternatív rezsicsökkentési javaslattal állt elő, Bush összetévesztette Irakot és Ukrajnát

Nemcsak a törökök ellenzik a finnek és svédek NATO csatlakozását, az amerikai pénzügyminiszter szerint Oroszországnak kellene fizetnie a háború utáni helyreállítás költségeit.

Václav Klaus: Magyarország bebizonyította, hogy lehetséges a konzervatív politika győzelme

„Magyarország példája bebizonyította, hogy a konzervatív politika győzelme igenis lehetséges, és ez inspiráló” – jelentette ki Václav Klaus, Csehország korábbi elnöke és miniszterelnöke csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor fogadta az angolai UNITA elnökét

A magyar miniszterelnök és az angolai ellenzéki erő vezetője a Karmelita kolostorban tartott megbeszélést.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére