Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Sümeghi Lóránt

2019.02.21. 15:20

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívû propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

Érdekes módon a bevándorláspárti Indexnek, 444-nek és társaiknak, mindig az fáj, ha a kormány nem az illegálisan Európába igyekvő, muszlim migránsoknak nyújt segítő kezet, hanem éppenséggel a magyaroknak. Emlékezzünk csak:

  • sivalkodtak, amikor a kormány 2015-ben úgy döntött, hogy inkább megóvná a magyarokat attól, hogy az Angela Merkel és Brüsszel által életre hívott muszlim férfiakat sűrítő, ellenőrizhetetlen embertömeg tartósan átgázoljon Magyarországon;
  • de sivalkodtak akkor is, amikor Orbán Viktor világossá tette itthon és külföldön egyaránt, hogy nem afrikai és közel-keleti bevándorlókkal kell feltornászni a hazai demográfiai mutatókat, hanem magyar gyermekekkel. 

Most pedig pont az fáj az ellenzéki lapoknak, hogy igazoltan magyar felmenőkkel rendelkező embereknek nyújt a kormány segítséget nemcsak abban, hogy kimenekülhessenek az összeomlófélben lévő, kommunista Venezuelából, hanem hogy szálláshoz és munkához is jussanak.

Mindezt pedig a törvényi keretek is lehetővé teszik, hiszen a honosításról szóló paragrafus egyértelműen fogalmaz, miszerint bizonyos meghatározott feltételek fennállása esetén – kérelmére – kedvezményesen honosítható az a nem magyar állampolgár, akinek felmenője magyar állampolgár volt vagy valószínűsíti magyarországi származását.

Ráadásul az sem igaz, hogy ezen folyamatok titokban zajlottak volna, hiszen tavaly áprilisban még az MTI is hírt adott arról, hogy harminc bajba jutott magyar származású család érkezett Venezuelából Magyarországra a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségének köszönhetően. 

De nyilván ez mit sem számít az Indexnek, hiszen nekik az fáj, hogy a többnyire fiatal, harcképes muszlim férfitömegek miért nem kapnak ugyanolyan bánásmódot, mint amilyet a venezuelai magyar családok. Még akkor sem, ha ezzel pontosan tudják, az ilyesfajta szenzációhajhász cikkekkel veszélybe sodorják azon magyar családok életét, akik még valamilyen oknál fogva, nem tudták elhagyni Venezuelát.

Na, hát ilyen a balliberális popszakma. A bociszemű, zöldhatárokon átlógó migránsokért bármit, a szorult helyzetben lévő magyarokért pedig semmit. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére