Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvalósult a Cobra 11: páncélszekrénytolvajokat üldöztek három országon keresztül és Tatán kapták el õket

Bokor Gábor

2018.01.09. 16:46

A rendõrség kedden délután jelentette be, hogy nemzetközi együttmûködéssel sikerült Tatán elfogniuk két magyar-román kettõs állampolgárt, akik Németországban egy lakásból páncélszekrényt loptak, majd Ausztrián keresztül Magyarországra menekültek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az elkövetők január 4-én lopták el a páncélszekrényt, amit végül egy erdőben feszítettek fel.

A rendőrök nem árulták el, hol történt a lopás.

A két bűnöző a széfből zsákmányolt ékszerekkel, három pisztollyal és egy vadászpuskával Ausztriába menekült egy német rendszámú BMW-vel. Az osztrák rendőrök a magyar határig üldözték őket, onnantól már a magyar kollégák folytatták Semir Gerkhan munkáját.

A BMW-s tolvajok úgy jutottak be Magyarországra, hogy Hegyeshalomnál kikerülték az ellenőrzést.

Végül a járőrök az M1-esen látták meg az autót, ami Tata felé ment tovább. A pokoli üldözésnek az vetett véget, hogy bűnözők elbambultak és egy szántóföldön lyukadtak ki, ahonnan nem volt se előre, se hátra. A rendőrök a jármű közelében elfogták a két 38 éves férfit, majd lefoglalták a pisztolyokat és az ékszereket, a Győr-Moson-Sopron megyei nyomozók pedig Jánossomorján megtalálták a menekülés közben elrejtett vadászpuskát.

A rendőrség D. Róbert és D. Zsolt ellen lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt indított büntetőeljárást.

A gyanúsítottakat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A nyomozást az osztrák és német hatóságokkal együttműködve folytatják le.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére