Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már vasárnap van, és Wittinghoff Tamás még mindig nem mondott le

Horváth József György

2019.11.10. 09:00

Borkai Zsolt győri polgármester szerdán mondott le, azóta várjuk, hogy a hasonló gyalázatos bűnöket elkövető Wittinghoff Tamás példát vegyen róla.

Csütörtökön, egy nappal Borkai lemondása után a 888-on jelent meg egy olvasói véleménycikk, amelyben arra kérték a Borkaihoz hasonlóan pornóbotrányba keveredett Wittinghoff Tamás budaörsi polgármestert, hogy kövesse a győri polgármester példáját és mondjon le tisztségéről.

Wittinghoff Tamás azóta is hallgat, pedig hasonlóan csúnya felvételek kerültek elő róla, mint Borkai Zsoltról.

Pénteken a budaörsi Fidesz adott ki egy közleményt, amelyben Wittinghoff lemondását követelik.

A Fidesz budaörsi elnöksége felszólította Wittinghoff Tamás polgármestert, hogy kövesse Borkai Zsolt győri polgármester példáját és mondjon le polgármesteri tisztségéről, ne hátráltassa tovább a város fejlődését, a helyi közélet békés, demokratikus viszonyainak helyreállítását

– írták. Továbbá hozzátették:

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere morálisan és politikailag megbukott, hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja elleplezni a tényt, hogy méltatlanná vált Budaörs képviseletére. (...) Nem hagyhatjuk, hogy az erkölcsi züllés és a polgármester méltatlan helyzetéről legyen hírhedt Budaörs.

Fotó: MTI Fotóbank

Érdekes ez a liberális erkölcs

A balliberális ellenzék és sajtó most is megmutatta, hogy képmutatásuk határtalan. Érdekes módon most nem hörögnek véres szájjal, nem követelik Wittinghoff fejét, mint Borkai esetében, nem vonulnak fel a budaörsi városházán lincshangulatban, ahogy azt Győrben tették.

Továbbra is várjuk Wittinghoff Tamás lemondását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére