Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már tenyésztik az apokalipszis vörös tehenét

888.hu

2015.12.27. 14:00

Az izraeli templom intézet a világvégéért kampányol. Illetve annak egy szükségszerû elõfeltételéért: a harmadik templom áldozati teheneit adó csorda felneveléséért.

Amikor technológia és vallás találkozik, csodák születnek. Szó szerint ezt várja az izraeli Templom Intézet, amely az indiegogo.com-on 125 ezer dollárt (36 millió forintot) kér egy vörös tehéncsorda a felneveléséhez. A projekt azért ilyen költséges, mert a tehénembriókat importálni kell Izraelbe. De ha azt nézzük, hogy a terv egy öles lépéssel közelebb hozhatja a világvégét, máris nem tűnik olyan költségesnek, mint például egy közel-keleti fanatikus terrorszervezet felfegyverzése és fenntartása.

Visszatérve a tehenekre, pontosabban egy tehénre, ami szám szerint a tizedik; erre a templomban lesz szükség, szám szerint a harmadikban. Az intézet ugyanis nem kisebb vállalkozásra adta a fejét, minthogy a jeruzsálemi Templom-hegyen újra felépíti Salamon templomát. Azt, amelyiket először a babilóniaiak, majd a fél évezreddel később a rómaiak romboltak le. Azt, amelyik miatt nemrég megint kiújult a konfliktus palesztinok és zsidók között Izraelben.

A jeruzsálemi Templom-hegy jelenleg a jordániai kormány és a vakf palesztin tanács fennhatósága alatt áll. A zsidók, muszlimok és keresztények számára egyaránt szent helyként számon tartott terület jövőjéről régóta véres viták folynak. Legutóbb épp a Templom Intézet felhívása miatt mérgesedett el a viszony: a szervezet ugyanis arra buzdítja a zsidókat, látogassák minél sűrűbben a helyet, holott azt mind a zsidó törvények, mind a vakf előírások tiltják. A zsidó templom újjáépítésének terve az al-Aksza mecset létét is veszélybe sodorta – ezt viszont a palesztinok akár egy újabb intifáda árán is, de mindenképp megakadályoznák (lévén a mecset az iszlám harmadik legszentebb helye), ahogy tették ezt 2000-ben is, amikor Ariel Sharon későbbi izraeli miniszterelnök fenyegetett hasonlóval.

Míg az első, illetve a második templom állt, ezeknek a teheneknek állítólag rituális szerepük volt. Annak a főpapnak, aki a templom hátsó szentélyébe be akart lépni, egy foltok, hibák nélküli vörös szőrű tehenet kellett égő áldozat gyanánt felmutatni, hogy hamvával megtisztítsa magát a világ szennyétől. Csak ezek után léphetett be a legszentebb helyre, a szentek szentjébe, hogy beszélhessen istennel és miután megvallottam Izrael népének bűneit, áldását kérje a kiválasztottakra. A szent szövegek összesen 9 áldozati tehén létezéséről tudnak, az elsőt maga Mózes, az utolsót Hanan főpap vágta le nem sokkal a második templom lerombolása előtt.

Aztán kétezer évig semmi. Az 1987-ben alapított Templom Intézet ezen akar változtatni, abban a hitben, hogy a világvégét siettetni nem kell félniük jó lesz ha mindenki egyetért.

 

A mostani projekt persze nem előzmények nélkül való; az intézet korábban is importált már vörös szűrű tehén embriókat, ám minden eddigi próbálkozása kudarcba fulladt. A Texasból behozott embriókból csak bikák születtek, a mostani, Ausztráliából importált Angus-marhák szőrének tisztasága pedig mindeddig nem felelt meg az előírásoknak. Úgy tűnik, a Teremtő nem nézi jó szemmel, hogy a társaság génmanipuláció segítségével akarja elhozni a földre a világvégét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

A BBC megvédi a szerkesztőségét a transzlobbival szemben

Az LMBTQ-imádóknak most éppen az a bajuk, hogy a BBC megírta, hogy a „ciszleszbikusokat” rendszeresen zaklatják a transznemű leszbikusok.

A kérdésért kitiltás jár Brüsszelben

A kérdésért kitiltás jár Brüsszelben

Kérdezni mertem, ezért kitiltással fenyegetett meg az Európai Parlament. Azok tiporják sárba a sajtószabadságot, akik állandóan aggódnak érte.

Márki-Zay és Gyurcsány a migráció korlátozása helyett a befogadást hangsúlyozza

A baloldal régóta elkötelezett a nyílt társadalom eszméje mellett, és ebben kulcsszerepe van a bevándorlás ösztönzésének – áll a Századvég Alapítvány elemzésében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Már a dinókkal riogat az ENSZ

Már a dinókkal riogat az ENSZ

Szintet lépett a klímaváltozástól való félelem az ENSZ-ben.

Az USA kiadta az első „nem bináris” útlevelet

Az USA kiadta az első „nem bináris” útlevelet

Lassan elérkezik az idő, amikor a társadalom egy szűkebb rétege kedvéért – amely felháborodva kéri ki magának a „hölgyeim és uraim” kollektív megszólítást a repülőn vagy éppen egy színházi előadáson ülve – szabnak majd át minden olyan formális üdvözlést és szokást, amely egyébként az alapvető tisztelet kimutatására (is) használatos.

A Telex megint lódított – ki csodálkozik?

A Telex megint lódított – ki csodálkozik?

A Tankcsapdának esett neki a Telex, de lyukra futott. Fejes Tamás, a zenekar oszlopos tagja válaszolt a baloldali sajtóorgánumnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére