Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már tenyésztik az apokalipszis vörös tehenét

888.hu

2015.12.27. 14:00

Az izraeli templom intézet a világvégéért kampányol. Illetve annak egy szükségszerû elõfeltételéért: a harmadik templom áldozati teheneit adó csorda felneveléséért.

Amikor technológia és vallás találkozik, csodák születnek. Szó szerint ezt várja az izraeli Templom Intézet, amely az indiegogo.com-on 125 ezer dollárt (36 millió forintot) kér egy vörös tehéncsorda a felneveléséhez. A projekt azért ilyen költséges, mert a tehénembriókat importálni kell Izraelbe. De ha azt nézzük, hogy a terv egy öles lépéssel közelebb hozhatja a világvégét, máris nem tűnik olyan költségesnek, mint például egy közel-keleti fanatikus terrorszervezet felfegyverzése és fenntartása.

Visszatérve a tehenekre, pontosabban egy tehénre, ami szám szerint a tizedik; erre a templomban lesz szükség, szám szerint a harmadikban. Az intézet ugyanis nem kisebb vállalkozásra adta a fejét, minthogy a jeruzsálemi Templom-hegyen újra felépíti Salamon templomát. Azt, amelyiket először a babilóniaiak, majd a fél évezreddel később a rómaiak romboltak le. Azt, amelyik miatt nemrég megint kiújult a konfliktus palesztinok és zsidók között Izraelben.

A jeruzsálemi Templom-hegy jelenleg a jordániai kormány és a vakf palesztin tanács fennhatósága alatt áll. A zsidók, muszlimok és keresztények számára egyaránt szent helyként számon tartott terület jövőjéről régóta véres viták folynak. Legutóbb épp a Templom Intézet felhívása miatt mérgesedett el a viszony: a szervezet ugyanis arra buzdítja a zsidókat, látogassák minél sűrűbben a helyet, holott azt mind a zsidó törvények, mind a vakf előírások tiltják. A zsidó templom újjáépítésének terve az al-Aksza mecset létét is veszélybe sodorta – ezt viszont a palesztinok akár egy újabb intifáda árán is, de mindenképp megakadályoznák (lévén a mecset az iszlám harmadik legszentebb helye), ahogy tették ezt 2000-ben is, amikor Ariel Sharon későbbi izraeli miniszterelnök fenyegetett hasonlóval.

Míg az első, illetve a második templom állt, ezeknek a teheneknek állítólag rituális szerepük volt. Annak a főpapnak, aki a templom hátsó szentélyébe be akart lépni, egy foltok, hibák nélküli vörös szőrű tehenet kellett égő áldozat gyanánt felmutatni, hogy hamvával megtisztítsa magát a világ szennyétől. Csak ezek után léphetett be a legszentebb helyre, a szentek szentjébe, hogy beszélhessen istennel és miután megvallottam Izrael népének bűneit, áldását kérje a kiválasztottakra. A szent szövegek összesen 9 áldozati tehén létezéséről tudnak, az elsőt maga Mózes, az utolsót Hanan főpap vágta le nem sokkal a második templom lerombolása előtt.

Aztán kétezer évig semmi. Az 1987-ben alapított Templom Intézet ezen akar változtatni, abban a hitben, hogy a világvégét siettetni nem kell félniük jó lesz ha mindenki egyetért.

 

A mostani projekt persze nem előzmények nélkül való; az intézet korábban is importált már vörös szűrű tehén embriókat, ám minden eddigi próbálkozása kudarcba fulladt. A Texasból behozott embriókból csak bikák születtek, a mostani, Ausztráliából importált Angus-marhák szőrének tisztasága pedig mindeddig nem felelt meg az előírásoknak. Úgy tűnik, a Teremtő nem nézi jó szemmel, hogy a társaság génmanipuláció segítségével akarja elhozni a földre a világvégét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A Frontex szerint idén 70 százalékkal nőtt az illegális határátlépések száma

Az Európai Unió határvédelmi ügynöksége, a Frontex jelentése szerint 2021 első tíz hónapjában 2020 azonos időszakához képest 70 százalékkal nőtt az illegális határátlépések száma.

A britek száműzték a kormányzati kommunikációból a karácsonyt

A brit köztisztviselők kihúzták a „karácsony” szót egy tervezett kormányzati kampányból, mert attól tartanak, hogy a kifejezés sérti a kisebbségeket.

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely egy videó tanúsága szerint a közlekedési dugók okozta kaotikus helyzeten viszonylag könnyedén túlteszi magát, mivel autója ilyenkor a buszsávot használja.

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Az iskolai tanács egy tagja megtiltotta a diákoknak, hogy részt vegyenek egy könyvklub rendezvényén, ahol a Nobel-békedíjas Nadia Murad mutatja be könyvét, amelyben arról ír, hogy élte túl, amikor az Iszlám Állam elrabolta és szexrabszolgává tette őt tinédzser korában. Az iskolatanács felügyelője szerint a diákok részvétele az előadáson elősegítené az iszlamofóbia kialakulását.

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Mindezt a volt elnök korábbi segítője, Sam Nunberg kotyogta el a a Breitbart News-nak.

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Szükséges lenne megállítani mind a hármat, még mielőtt hatalmas nagy károkat nem tesznek hazánkban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére