Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a franciák is megleckéztették Gyurcsányt

Horváth K. József

2021.06.22. 15:00

A Gyurcsány-koalíció Tartuffe-je, aki, ugye, nem más, mint az álszent Gyurcsány Ferenc, fociügyben megint lebukott, s a béka feneke alá került.

 

Az alapvetően Niedermüller nevű párttársával egy követ fújó, a magyarok ellenében a mindenkori íreknek szurkoló Böszme ugyan a franciák elleni döntetlen után kipréselt magából néhány elismerő szót a magyar válogatottal kapcsolatban, de... A fogcsikorgatva előadott dicséretét nem azért nyilvánította ki, mert őszintén szurkolt a magyar csapatnak, ünnepelve a focisiker kapcsán eggyé kovácsolódó nemzetet, a szívet melengető közös lelkesedést. Frászt! Gyurcsány ugyanis felmérte, ha egy ilyen boldog pillanatban niedermülleresen fikázó megjegyzést tesz a fiúkra, vagy stadionozik Orbán rovására, akkor a közvélemény-kutatások formájában akkorát kap a néptől a fejére, hogy a bányászbéka feneke alól kell őt kilapátolni. Olyan mélyre jut, hogy onnan még a morális törpe Jakab Péter is felhőkarcolónak tűnik.

Szóval Gyurcsány dicsérete alkalmi volt, és persze a legkevésbé sem őszinte.

Ha az lett volna, akkor ő is azonnal tiltakozik az ellen, hogy München SPD-s, tehát balos polgármestere holnap szivárványszínűre akarja festeni az Allianz Arena labdarúgó-stadiont, merthogy nálunk – szerintük – diszkriminálják a homszexuálisokat, amikor a magyar válogatott a németekkel játszik fontos meccset a továbbjutásért. Gyurcsány persze kussol, mint KariGeri, ha rászólnak a kommentelők, hogy kussoljon. Nem kéri ki a nemzet nevében: hogy képzelik ezek a német városatyák, hogy csak úgy beavatkoznak Magyarország belügyeibe. Bűne amúgy is kettős, hiszen Fletó nemcsak a Magyarország elleni újabb provokációt nem ítélte el, de azt is nagyon jól tudja, hogy a vád „alapja” teljes hazugság. Hazugsággal rágalmazni pedig a legaljasabb dolgok közé tartozik, amire csak a baloldal képes, élén – nálunk – Gyurcsány Ferenccel, akitől már megszoktuk a sötét lépéseket.

A szigorú pedofiltörvénnyel ugyanis a gyermekeket védjük, a rendelkezés sem heteroszexuális, sem homoszexuális befolyásolást nem enged meg 18 éves korig. Sem iskolában, sem óvodában. Csak a szülőnek van joga ehhez. Ám ezt a világos és erkölcsileg kifogástalan álláspontot éppen a Gyurcsány-félék mossák össze a melegellenességgel, aminek ehhez semmi köze.

Afölött kéne őrködnie a Böszmének is, hogy a gyerekeket semmiféle káros hatás ne érje. Ezért kellene felemelnie a szavát a müncheni provokáció ellen is. De nem emeli föl, mert egy alapvetően nemzetellenes Gyurcsány ezt nem teheti meg. Ergo egyetért vele.
De nem ítélte el azt a vizsgálatot sem, amely a meccsen történt állítólagos rasszista bekiabálásokkal foglalkozik.

A magát magyarnak valló Böszmét ezúttal az UEFA és a francia csapat tagja, Lucas Digne leckéztette meg. Az UEFA ugyanis elutasította a stadion fényfestésének – szabályzatba ütköző – kérelmét, míg a gallok balhátvédje sajtótájékoztatón elmondta, hogy a szurkolók remek hangulatot varázsoltak a Puskás Arénába, és a két színes bőrű játékossal, Paul Pogbával és N’Golo Kantéval kapcsolatban semmiféle rasszista megnyilvánulást nem hallottak.

Ha Gyurcsány legalább megpróbálna valami jót letenni a nemzet asztalára, akkor elárulná, melyik magyar hazugsággyárból, civil szervezettől származnak ezek a félrevezető, provokáló információk.

A Böszmétől azonban jóra aligha számíthatunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Dobrev Klárát az ember igényesebb politikusnak képzelte annál, semhogy éveken keresztül ugyanazt a mantrát nyomja Orbán Viktorról. Őt egyáltalán nem ösztökéli találékonyságra a zsibbasztó unalom.

A 444 megint fordítva ül a lovon

A 444 megint fordítva ül a lovon

Egy amerikai demokrata az abortuszt támogatja, emiatt nem áldozhat – a 444 szerint ez beavatkozás a demokráciába.

Amerikai különleges erők tagjait vetheti be a Pentagon a kijevi nagykövetség védelmére

A The Wall Street Journal vasárnapi jelentése szerint a Fehér Ház továbbra is aggódik az Ukrajnában tartózkodó amerikai diplomaták miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére