Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lukácsi Katalin és sleppje cigánygyűlölő üzenetekkel kampányol Szolnokon

Horváth József György

2019.09.02. 13:34

Elképesztő, hogy hová süllyedt a „Szolnoki Többség” nevezetű ellenzéki tömörülés, amelynek tagjai a valóságban egy nagyon szűk kisebbségnek számítanak a városban.

A magát „Szolnoki Többségnek” nevező, valójában erősen politikai kisebbségnek számító balliberális csoport vasárnap este egy olyan bejegyzést tett közzé, amelyen Kis Grófo zenész, édesapja, Kozák László Gróf és több szolnoki cigány honfitársunk látható Szalay Ferenc szolnoki fideszes polgármester társaságában. A fotó eredetileg egy januári ünnepi vacsorán készült, és Kis Grofó osztotta meg közösségi oldalán. Ezt a fotót használta fel Lukácsi Katalinék sleppje, amit egészen elképesztő cigánygyűlölő szöveggel kommentáltak.

Szeretnéd, ha ezek az emberek döntenének októberben arról, ki vezesse a várost? Szeretnéd, ha a megvásárolt szavazatok tartanák továbbra is hatalomban Szalayt? Ezért fontos, hogy októberben elmenj szavazni és körzetedben az egyedüli ellenzéki jelöltre szavazz! Ne feledd! Ők ott lesznek!

A rasszista, cigánygyűlölő Lukácsiék szerint tehát roma honfitársaink szavazata kevesebbet ér másokénál, hiszen Lukácsi balliberális sleppje szerint „ők megvásárolhatóak”.

A posztot azóta eltávolították, azonban felelősséget egyelőre senki sem vállalt a rasszista tartalom megosztásáért, és bocsánatkérés sem érkezett a „Szolnoki Többség” részéről...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére