Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Legálissá tették az állat-pettinget

Sümeghi Lóránt

2016.06.10. 16:58

A kanadai törvényhozás bizarr állásfoglalást tett: amennyiben nem történik meg a behatolás, nem büntethető törvényileg az állatokkal való fajtalankodás.

A kanadai legfelsőbb bíróság megdöbbentő döntést hozott egy erőszaktevő apa esetében, aki arra kényszerítette mostohalányait, hogy közösüljenek a család kutyájával. Az értesülések szerint azonban az állat nem volt vevő a fajtalankodásra, így az aktus nem minősült sem elkezdettnek, sem pedig befejezettnek. A bíróság így kénytelen volt ejteni a vádakat, mivel kizárólag a behatolás minősül szexuális erőszaknak az állatok esetében.

 

A bizarr bírósági döntés általános felháborodást váltott ki nemcsak a lakosság körében, hanem az állatvédők körében is, akik szerint botrányosan perverz lehetőségeket nyújt a kormány az aberrált állattartók számára:

ezzel a döntéssel a kanadai kormány legálisan felhatalmazza az állattartókat arra, hogy saját szexuális kielégülésüknek tehessenek eleget."

Az állatok jogait védelmező törvényt utoljára 1954-ben frissítette a kanadai döntéshozatal, amely a jelek szerint igencsak idejétmúlt. 

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére