Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leforgatott a független-objektív Telex egy Karácsonyt mentegető videót

888.hu

2021.05.22. 21:00

A főpolgármester elégedetten kihúzhatja magát, hiszen az emberek újból egy olyan Gyurcsány-showban érezhetik magukat, amelyben ők vannak átverve.

 

Tulajdonképpen ezt rohadtul élvezem”

- ezzel a Karácsony Gergő féle ütős mondattal kezdődik az a videó, amit a független-objektív Telex készített el.

Vélhetően a forgatás ötletének megszületése előtt ők is érzeték, hogy ami az utóbbi időkben művelt a főpolgármester, az beleesik a minimimum „vérciki” kategóriába.

Előbb arról hazudott, hogy van nyelvizsgája, majd az is kiderült, hogy egyes kampányoldalakon azt tüntette fel, hogy PhD doktori fokozata van. Viszont államilag elismert nyelvvizsga nélkül ezt biztosan nem tudhatja magáénak.

Arról már szót se említsünk, hogy a sajtószabadság nevében nem válaszol a sajtó kérdéseiről (főnöke, Gyurcsány Ferenc krákogásával mindenesetre erre utasította), majd nagy menekülésében elfelejtette a KRESZ-szabályt, és bicajon ülve átment a piros lámpán.

Így aztán kénytelenek voltak összedugni a fejüket a Telex szerkesztőségében, hogy miképpen lehetne kimenteni Karácsonyt a slamasztikából? Hosszas tanakodás után kitalálták, hogy

leforgatnak egy videós propagandaanyagot azokat a személyeket megszólítva, akik korábban vagy jelenleg is a párttársai, vagy éppen részesei kívánnak lenni a Gyurcsány-shownak.

 

Már a videó elején megszólalóktól olyan vicces mondatok hangoznak el, hogy komolyan felmerül mindenkiben az a kérdés, hogy biztos ugyanaz a főpolgármester vezeti a fővárost már 1,5 éve ?!

A legviccesebbeket összeszedtük:

 

„Ahhoz képest, amilyennek tűnik a TV-ben, sokkal nagyobb politikai játékos, és egy nagyon határozott és nagyakaratú ember” (Ungár Péter, LMP)

 

„ A hatalomtechnikában játszik olyan játékokat, amiben sokan érezhetik úgy, hogy abban a pillanatban nem volt rájuk tekintettel” (Szél Bernadett, független)

 

„Ami esetleg határozatlanság tűnik, az szerintem sokkal inkább egy mérlegelési mechanizmus nála, amiben ő elfutatja, hogy melyik lépésnek mi a következménye. És amíg ő ezt nem látja, addig nem dönt.” (Szél Bernadett)

 

„Szerintem vékony a határvonal a határozatlanság és a megfontoltság között” (Szeles András, Párbeszéd)

 

„Gergő nem arról híres, hogy az asztalra csap. De arról híres, hogy mégis mindig végigviszi a dolgokat amiket az elején kigondolt” (Tordai Bence, Párbeszéd)

 

„Az, hogy valaki tud menedzselni egy ekkora nagy rendszert, mint amit úgymond a fővárosnak hívnak, az szerintem pont az ellenkezőjét bizonyítja, hogy megvan benne ez a képesség is.” (Mesterházy Attila, MSZP)

Szemlátomást a baloldal elkezdte tisztára mosni a jelöltjüket kétes hírnevét és imázsát. Egy olyan arcát igyekeztek bemutatni, melynek nincs túl sok valóságalapja.

Ha valóban ennyire határozott személyiségű a Karácsony Gergely, akkor megtehetné azt a szívességet, hogy kiáll a kamerák elé, bocsánatot kér a hazudozásaiért és az elmúlt 1,5 év semmittevéséért, és mutassa be a nyelvvizsgáját.

Ezek nélkül viszont ez a silány propagandaanyag csupán értelmetlen szócséplések halmaza.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére