Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

L. Simon, a szerencse fia

888.hu

2015.10.19. 11:45

L. Simon Lászlónak bejött az élet.

Havi csaknem milliós államtitkári fizetése mellett (legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint 997 ezer), egy pár milliót sikerült leakasztania még az államról is. Egy év alatt 80 millió forintos uniós támogatást hozott a házhoz a 80 hektáros földterület, ami a Miniszterelnökség államtitkárának családi érdekeltségébe tartozik.

Rövid fejszámolás: 1 hektár = 1 millió.

Az összeget három agrárcégből feleségével ketten rakták össze.

L. Simon a Blikknek úgy nyilatkozott az ügyben:

Amennyiben egy politikus vagy hozzá köthető gazdasági társaság azért kap uniós támogatást, mert politikus, azt visszásnak tartom. Miként azt is, hogy egy jogszerűen járó vagy adható támogatást azért nem kaphat meg egy gazdálkodó, mert helyi vagy országos politikus is egyben, vagy mert a támogatásban részesített agrárvállalkozás tulajdonosai között politikust találni.

Az önök által említett cégek tisztességen gazdálkodó, számos embernek munkát és megélhetést biztosító vállalkozások, amelyek az elnyert támogatásokat a jogszabályoknak megfelelően használták fel. A cégek támogatása nem jelenti a tulajdonos támogatását, a jogi személy és a természetes személy jól elkülönül egymástól. Különösen így van ez, ha egy tulajdonos nem tagja a cége menedzsmentjének."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére