Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kutyamenet vonult Budapesten

888.hu

2018.12.21. 19:45

Ironikus "nemzeti összkarácsonyi békemenetet" tartott pénteken Budapesten a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

6 óra után a Kétfarkú Kutya Párt tartott úgynevezett "békemenetet", amellyel a jobboldal egyik emblematikus eseményét igyekeztek kigúnyolni. Sikerült? Nem igazán.

A kétfarkúak vonulásán pár száz, legfeljebb ezer ember vett részt annak kezdetén, ennek pedig akár százszorosa is meg szokott jelenni egy normális Békemeneten. (Frissítés: lapunknak jelezte az egyik kutyapártos, hogy időközben az induláshoz képest megszaporodott a tömeg. Az illető 6-10 ezer vonulóról számol be rendőrségi adatok alapján, míg mások 7-9 ezerről).

A tömeg táblái leginkább az ellenzéki sajtóban, az index-hvg-444 tengelyen megjelenő fake newsra reflektáltak. Aki csak ezeket a lapokat olvassa, az tényleg azt hiheti, hogy most már mindenkinek 400 órával többet kell dolgoznia egy évben, amit persze csak évtizedek múlva fizet ki a munkaadó...

Ezzel szemben itt van a tények rövid összefoglalója.

Volt, aki a Soros-egyetem egyes képzéseinek Bécsbe helyezésére reagált azzal a táblával, hogy "vesszenek az elit egyetemek, szakmunkásképzést mindenkinek". Ez persze úgy jelent meg a ballib sajtóban, hogy "elmegy a CEU".

A kutyapárt – szokásához híven – úgy próbálta kifigurázni a kormánypárti üzeneteket, hogy a ballib médiában és az ellenzéki pártok kommunikációjában található, a kormány politikájában kritizált elemek mellett álltak ki, ironizálva. Például azt mondták, hogy "nem akarunk szabad bíróságokat". Ezzel a közigazgatási bíróságok ellen próbáltak felszólalni, tegyük hozzá, nem túl hitelesen.

Nyilván, a közigazgatási bíróságok semennyiben nem érintik a bírói vagy a bíróságok függetlenségét. Erről itt írtunk bővebben.

A kutyamenet a Kossuth tér->Roosevelt tér->József Attila u.->Bajcsy->Alkotmány->Kossuth tér útvonalon halad végig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére