Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Zoltán helyretette a norvég állam által kitömött propagandalapot

Szűcs Gábor

2022.01.26. 15:00

Ahogy az idő csökken az április 3-i választásokig, azzal fordított arányban nő a beavatkozni kívánó NGO-k és a magukat „független-objektív” tótumfaktumként beállító balliberális propagandatermékek száma. Legutóbb Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár mutatta meg a helyes irányt egy norvég sajtóorgánum bértollnokainak.

 

A pórul járt propagandamédium a skandináv Aftenposten, amely – ahogy Kovács Zoltán a Facebook-bejegyzésében fogalmazott – a publikációjában nemcsak Orbán Viktort, hanem nemzeti jelképünket és választási rendszerünket is megszégyeníti. Az államtitkár a norvég sajtóban reagált a hazugságokkal színesített írásra. Válaszcikkében először is kijavította a szerzőt, Frank Rossavikot, aki fekete-győri magasságokba emelkedett – vagy oda inkább csak süllyedni lehet – és eltévesztette a 2022-es magyar országgyűlési választások időpontját. Ezt követően leírta, hogy a magyar választási rendszer semmivel sem rosszabb, mint a norvég. Emlékezetes, hogy a Fidesz-KDNP 2010-ben az 1989-es választójogi törvény (régi Vjt.,1989. évi XXXIV. törvény) alapján megtartott voksolást követően szerzett kétharmados felhatalmazást, az új Vjt. (2011. évi CCIII. törvény) pedig a legitim módon megválasztott parlament által került elfogadásra, és semmilyen rendelkezése nem vet fel jogállami aggályokat, hiszen sem a köztársasági elnök, sem az Alkotmánybíróság nem talált benne kivetnivalót.

Kovács Zoltán rámutatott, hogy Orbán Viktor és kormánya előre vitte az országot, illetve a magyarok érdekében valódi eredményeket ért el, így jó esélyekkel indul áprilisban. Az embereknek ugyanis sokkal inkább számít, hogy 2021 végén Magyarországon 3,7 százalékra csökkent a munkanélküliség (az egyik legalacsonyabb az EU-ban), hogy 6,5-7 százalékos GDP-növekedés várható, illetve, hogy a minimálbért havi 200 000 forintban határozták meg és nem hagyták elszállni az energiaárakat, mint a külföldi balliberális propaganda.

Az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy azt Aftenposten több mint egymillió eurós állami támogatásban részesült, ami két kérdést is felvet. Mit mond ez a norvégiai médiaszabadságról? Ezeket az állami forrásokat vajon arra kell költeni, hogy egy EU-tagállam demokratikusan megválasztott vezetőjét támadják? Bármik is legyenek a válaszok, egy biztos, a magyar választások olyan intervenciós kísérletekre sarkallnak bizonyos uniós intézményeket, nem-kormányzati szervezeteket, politikai aktorokat, szerkesztőségeket és dúsgazdag vállalkozókat, amilyenre kevés példát láthattunk a modernkori történelemben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére