Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juhászék tarhálása masszív adókerülés lehet

Nagy Gábor

2018.04.11. 14:45

Az Együtt bukott, nõverõ politikusa ismét kunyerál. Most éppen azért, mert a gittegyletük az egy százalékot sem érte el a vasárnapi választásokon, így vissza kell fizetniük az államtól kapott kampánytámogatást.

Az Együtt bukott, nőverő politikusa ismét kunyerál. Most épp azért, mert a gittegyletük az egy százalékot sem érte el a vasárnapi választásokon, így vissza kell fizetniük az államtól kapott kampánytámogatást.

"Nagyon szép tőletek, hogy egy nap alatt körülbelül 1800-an utaltatok kb. 24 millió forintot az öt számlára, illetve a párt számlájára. Azért öt számlát adtunk meg, mert egy ember egy év alatt adómentesen 150.000.- forintot adhat bárkinek adományként. Ha azonban esetleg ennél nagyobb összegű támogatásra is van lehetőséged, akkor kérlek, azt oszd el a számlák között" – írta a Facebookon Juhász Péter, aki már sokadszorra kunyerál pénzt a párthívektől.

A Figyelő szerdán arról írt, Juhász felhívása masszív adóelkerülés – vagyis annak beismerése. Hozzáteszik: Juhász tarhálása nem számít törvénytelenségnek, etikusnak azonban semmiképp sem nevezhető.

A drogliberalizációért is küzdő, vállalkozóként számtalanszor csődöt mondó és gyakorta éhező Juhászék ugyanis azért kerültek most slamasztikába, mert senki sem kíváncsi rájuk, pártjukat országos szinten a társadalom egy százaléka sem támogatta, szóval vissza kell fizetniük a kampánytámogatást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére