Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Józsefvárosi civil szervezet záratná be az Aurórát

Horváth József György

2017.06.13. 23:36

Mi lesz így a budapesti balliberálisok kedvenc szórakozóhelyével?

A nyolcadik kerületi szórakozóhely a hétvégén kapott nagy nyilvánosságot, miután a rendőrök razziát tartottak és 15 embert előállítottak kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt. A VIII. kerületi Rendőrkapitányság az eset kapcsán eljárást indított.

A bal és jobboldalon is nagy hírverést keltő eset után az egyik nyolcadik kerületi civil szervezet közleményt adott ki, amelyben kérték az szórakozóhely bezárását.

Ez állt a Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület közleményében:

"A Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület a józsefvárosi lakosokat képviselő civil szervezetként már többször jelezte a Józsefvárosi Önkormányzat és a rendvédelmi szervek, így a rendőrség és a közterület-felügyelet felé is, hogy az Auróra utca 9. és 11. szám alatti szórakozóhelyek látogatói nagyban zavarják az ott élő lakosság nyugalmát. Az állandó hajnalig tartó zajongás és mulatozás, a kábítószert és alkoholt fogyasztók randalírozása, az általuk hagyott kosz és szemét szinte élhetetlenné tette a környezetet. Miután tudomásunkra jutott, hogy a többszöri panasz hatására a rendőrség a hétvégén végre razziát tartott az Aurórában, és tizenöt embert elő is állított, határozottan kérjük az önkormányzatot, hogy azonnal zárja be a helyeket, vonja vissza a működési engedélyüket! Nem engedhetik, hogy olyan hely működjön Józsefvárosban, ahol mindenki által ismert tény az állandó kábítószer-fogyasztás. Aludni szeretnénk végre éjszaka, és nem kulturálatlan, hajnalig üvöltöző renitenseket hallgatni. Õk csak randalírozni járnak ide, de nekünk ez az otthonunk. Nyugodtan szeretnénk élni a családunkkal és nem akarjuk, hogy gyerekeink ilyen példát látva nőjenek fel. Kérjük az önkormányzat és a hatóságok határozott fellépését!"

A Józsefvárosi Önkormányzat részéről még nem érkezett reakció az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére