Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jelentés az intenzívről: a covidossá lett Kuncze Gábor egyetért Orbán Viktorral

Horváth K. József

2020.09.27. 17:30

Kuncze Gábor Facebook-oldalán közölte, hogy ő is megfertőződött a koronavírussal. A politikust kórházi intenzív osztályon ápolják.

Így kezdte bejegyzését: „Kedves Barátaim, Ellenfeleim és Mindenki, aki közte van! Igen, a hír igaz, feleségemmel együtt elkaptuk a Covidot. Igen, a hír igaz, kórházban vagyunk, én intenzíven. Itt azonban vége a sztorinak, ugyanis gyógyulunk, hamarosan rendben leszünk. A minket ápoló orvosok és asszisztensek tudják a dolgukat! Köszönet nekik!”

Az SZDSZ volt elnöke ritkán szokott egyetérteni Orbán Viktorral. Fenti, optimizmust sugalló szavai azonban nagyon is egybecsengenek azzal, amit a miniszterelnök a szeptember 21-i, Együtt sikerülni fog című esszéjében megfogalmazott.

A miniszterelnök egyebek mellett ezt írta: „Ma már nem kell attól tartani, hogy bárki megfelelő ellátás nélkül maradna, hiszen a magyar egészségügy felkészült a tömeges megbetegedések kezelésére is. Most minden rendelkezésre áll a védekezéshez, a szükséges eszközöket mi gyártjuk, mindenből annyit, amennyi kell. A kórházakban járványügyi készültség van. Tudjuk, mikor, melyik kórház fogad koronavírusos betegeket, és orvosokat és ápolókat is tudunk küldeni a szükséges helyekre. A magyar emberek életére felkészült szakemberek ezrei vigyáznak. Aki megbetegszik, a kórházakban jó kezekbe kerül.”

Kuncze Gábor is pontosan erről beszélt, amikor utalt rá, hogy az őket ápoló „orvosok és asszisztensek tudják a dolgukat! Köszönet nekik!” Vagyis jó kezekben vannak.

„Köszönjük az aggódást és vegyétek fel a maszkot! A COVID nem finom!!

Barátsággal: Kuncze Gábor” – zárta gondolatait a volt belügyminiszter.

A magunk részéről egyáltalán nem akartunk – Kuncze Gábor kifejezését használva – sztorit kreálni a betegségből. Annak annál inkább örülünk, hogy a kormánnyal szívesen kritikus Kuncze Gábor is megtapasztalhatta, hogy kezelése során minden úgy történt, ahogy azt Orbán Viktor egy héttel korábban megjelent írásában rögzítette.

Kifejezetten örülök a gyógyulásnak, hogy hamarosan rendben lesznek. De legalább annyira örülök a kormányfővel való egyetértésüknek, a Kuncze Gábor által is előrevetített happy endnek.

S remélem, a volt belügyminiszter is érzi, hogy együtt tényleg sikerülni fog.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére