Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jaj, úgy vártam már, végre kezdődik a BL!

Pörge Béla

2019.09.17. 17:08

A májusi BL-döntő óta remegve vártam, hogy végre újra elinduljon a Világ Legfontosabb labdarúgással kapcsolatos eseménye.

A Bajnokok Ligája egyértelműen a klubfutball csúcsa. Itt évről évre az egyes nemzetek bajnokságainak legjobbjai mérhetik össze az erejüket egymással, az összes Igazi Sztár megmutathatja, hogy mit tud, és miért ér annyi billió angol fontot, amennyit.

Végre újra láthatjuk a Real Madridot, a PSG-t, a Manchester Cityt, a Bayern Münchent, a Liverpoolt, a Juventust és a Barcelonát játszani. Mármint Igazi Csapatok ellen játszani, hiszen az senkit sem érdekel, ahogy a nevetséges bajnokságaikban játszadoznak.

Izgulok, mert én csak az Igazi Focit szeretem, csak ezért tudok lelkesedni. Teljesen magaménak érzem a Manchester Cityt, ugyanolyan szurkolójuk vagyok, mint azok a kínaiak, akik rendszeresen kijárhatnak a csapat meccseire. A Manchester City ráadásul sokkal jobb is, mint a két szezonnal ezelőtti kedvencem, a Barcelona, mert itt kevesebb a helyi prosztó suttyó, akik olyan hülyeségekkel foglalkoznak a foci helyett, mint Katalónia függetlensége.

A Bajnokok Ligája mutatja meg, kinek hol van a helye. Aki nem tud bekerülni a teljesen igazságos, mindenki előtt nyitva álló selejtezőkből, az annyit is ér. Itt vannak a legértékesebb játékosok és a legdrágább belépők, azaz itt van az igazi SZÍNVONAL.

Évről évre változik a mezőny, előfordul, hogy a csoportkör 32 csapatából csak 25 ugyanaz, mint az előző szezonban, így különböző rangadókat láthatunk, sőt, ha szerencsénk van, egy szezonban összejöhet akár hat El Clásico is, ami majdnem annyira unikális és izgalmas párosítás, mint a BL-döntő, amiben tavaly például az egymással amúgy szinte soha nem játszó Liverpool és a Tottenham került össze.

Nagyon szorítok azért is, hogy végre legyen magyar csapat a BL-ben. A magyar bajnokságot persze lenézem, főleg azokat, akik magyar csapatoknak szurkolnak, de ettől még nagyon boldog lennék, ha a Fradi vagy a Vidi bekerülne a csoportkörbe, hiszen akkor Magyarország is felkerülhetne a futballtérképre.

Foglalok is gyorsan egy helyet egy belvárosi burgerezőbe, olyanba, ahol csapolnak Heinekent – adjuk meg a módját annak, hogy végre Minőségi Futballt és igazi tétmeccseket élvezhetünk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére