Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt van Gyurcsány újabb magyarellenes kijelentése

Nagy Gábor

2017.09.24. 14:16

Sokan hittük, hogy "Õszöd" után nincs lejjebb - tévedtünk.

Aláírta azt a választási törvény módosításáról szóló megállapodást – mindezt záradékkal tette Gyurcsány pártja, a DK –, melyet a sokak által csak Soros-kegyencnek tartott Gulyás Márton gittegylete kukázott össze pár napja a balliberális pártok között.

Nézzük a Demokratikus Koalíció vezetőjének reakcióját a megállapodásra:

Ne dönthessenek rólunk – mondjuk mi –, mert nem viselik döntésük következményeit. Azé a jog, akié a kötelesség. Ne határozhassa meg, hogy milyen lesz a magyar nyugdíjrendszer, oktatás vagy az adószabályok, akinek később nem ezen szabályok között kell élnie. Szerintünk ez tisztességes elv."

Gyurcsányék tehát azt szeretnék, hogy a határon túli magyarok ne szavazhassanak (!), mert ők nem élnek, illetve nem éltek Magyarországon az elmúlt években.

A DK elnöke saját Facebook-oldalán még azt is hozzátette: meglepődtek azon, hogy ezt az álláspontot egyedül ők képviselték.

Egyébként nem újdonság a DK magyarellenessége. Egy évvel ezelőtt ugyanis arról írtunk, hogy a most is a párt színeiben politizáló Vágó István fakadt ki azért, mert a határon túli magyarok 2010 óta szavazhatnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére