Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyenek ők: Müller Cecílián gúnyolódnak Karácsony Gergelyék

Horváth Tamás

2020.04.25. 09:01

A Párbeszéd legújabb videója a járvány kitörése óta emberfeletti munkát végző országos tisztifőorvost próbálja meg nevetségessé tenni.

Alapvető testtartás és emberi minőség kérdése, hogy ki mit csinál veszélyhelyzet idején. Vannak (és Magyarországon szerencsére ők vannak többségben), akik alázatosan, feltűnési viszketegség nélkül teszik a dolgukat, a lehetőségeikhez mérten hozzájárulnak ahhoz, hogy minél előbb véget érjen a koronavírus-járvány miatti mizéria.

Ugyanakkor sajnos vannak olyanok is, akik ínséges időben azzal vannak elfoglalva, hogy a saját, önös érdekeiket érvényesítsék – méghozzá a nemzet kárára. Ők a járvány vámszedői, akik a koronavírus leple alatt nyerészkednek: árat drágítanak, időseket vernek át, maszkokkal seftelnek, rémhíreket terjesztenek, vagy éppen magyart magyar ellen uszítanak.

Az elmúlt hetek történései bebizonyították, hogy a magyarországi ellenzéki politikusok döntő többsége a nyerészkedő embertípushoz tartozik, Orbán Viktor és a magyar kormány iránt érzett gyűlöletüket a veszélyhelyzet idejére sem képesek félretenni, a törvényes hatalom elleni lázítással igyekeznek maguknak politikai hasznot kovácsolni.

Szabó Tímea és Karácsony Gergely

Élen jár a hangulatkeltésben a Párbeszéd nevű törpepárt, amelynek két társelnöke, Karácsony Gergely és Szabó Tímea is megéri a pénzét. Kezdjük az előbbivel: Karácsony Gergely budapesti főpolgármesterként folyamatosan a kormány ellen ágál, teszi ezt úgy, hogy ő maga képtelen a járványhelyzet megfelelő kezelésére (legtragikusabb példája ennek a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthon, ahol emberéletekbe került a baloldali politikus alkalmatlansága).

De a törpepárt másik vezetőjét, Szabó Tímeát sem kell félteni: a Párbeszéd országgyűlési képviselője először a parlamentben, majd a Financial Timesnak adott interjújában uszított a határon túli magyarok ellen.

S ha mindez nem lenne elég, a Párbeszéd Facebook-oldalára péntek este kikerült egy rövid videó, amely Müller Cecília országos tisztifőorvosból hivatott gúnyt űzni. Abból a honfitársunkból, aki a járvány kitörése óta alighanem a legtöbbet tette a hazáért: emberfeletti munkát végez, éjt nappallá téve dolgozik azon, hogy Magyarország hatékonyan küzdjön a koronavírus ellen.

Ilyenek ők. A járvány vámszedői, a nemzeti szolidaritás kerékkötői.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére