Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hülyék 2017: nemsokára indul a kabaré

Horváth József György

2016.12.14. 07:28

A nap legüdítõbb, leglelkesítõbb híre: legkésõbb jövõ kora õsszel tartana elõválasztást a baloldal, akkor neveznék meg a közös kormányfõjelöltet is.

Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese a Magyar Idők kérdésére elmondta:

a miniszterelnök-jelölt személyéről az előválasztásokig kell megegyeznünk, az egyes körzetek potenciális képviselőjelöltjeit pedig tavasszal meg kell találni. Előválasztást csak ott tartanak, ahol nem sikerül közös jelöltet állítani."

Magyarul a miniszterelnök-jelölt személyéről egyáltalán nem lesz előválasztási verseny, pedig pont  az lenne a lényeg, de szokásukhoz híven a baloldalon kiherélnek minden épkézláb ötletet.

Gőgös elmondása szerint a következő hónapok azonban nemcsak emiatt kívánnak meg a baloldaltól az eddiginél hatékonyabb együttműködést, hanem azért is, hogy fel tudjanak mutatni egy karakteres baloldali programot. :D Magyarul csak a szokásos:

Ja igen, és még alternatívát szeretnének nyújtani a kormánypárttal szemben. Aranyos, már hat éve ezt szeretnék.

Gőgösék úgy látszik megfogadták Bokros "demotivátor" Lajos tanácsait: kompromisszumokkal, de előzetes választási együttműködést kell kötni, ami egy későbbi kormánykoalíció alapja is lehet.

Ezért most mindenki írja a saját programját, amiből összegyúrják majd azt a baloldali programot, amit az előválasztáson indulóknak alá kell írniuk."

Lefordítva: tuti nem lesz választási együttműködés, mert ezek soha az életben nem fognak megegyezni közös programról és kompromisszumokról, az ziher. A közös, baloldali együttműködés bukására a legfőbb biztosíték az, hogy még mindig olyan vörös dinoszauruszok ülnek a választmányi elnöki székekben, mint pl. az emeszpénél Hiller István.

Hiller 2017 nyarának végét, illetve az ősz elejét nevezte meg a közös baloldali miniszterelnök-jelölt nevének nyilvánosságra hozatalára. Arra a felvetésre, hogy vajon a választók számára elegendő-e fél év, hogy azonosuljanak egy esetleg teljesen ismeretlen miniszterelnök-jelölttel, úgy válaszolt, hogy ebben megfelelő tapasztalatuk van.

A baloldal még mindig nem érti:

Szegény szerencsétlen inkompetens álmoralizálók még mindig képtelenek megérteni, hogy az előválasztás pont arra lenne jó, hogy egy talán épkézláb miniszterelnök-jelöltet kitermeljenek, és karaktert építsenek. De nem, inkább fojtogató kompromisszumokba bocsátkoznak, melyek nyomán majd még jobban megutálják egymást és az egész mizéria ismét kabaréba fullad. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Gansperger Gyula: „Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.” Azok a beszélgetésrészletek, amelyeket Anonymus hétfőn, illetve ma reggel küldött el az Origo szerkesztőségének, a korábbiakhoz hasonlóan szintén a Városháza értékesítéséről folyó egyeztetéseken hangzottak el, ám nagyrészt a hazai baloldal külföldi kapcsolatrendszeréről és finanszírozásáról szólnak. A legfrissebb hanganyag a tárgyalás kötetlenebb beszélgetéseit tartalmazza, amikor Gansperger Gyula, Bajnai Gordon harcostársa a magyar baloldal és a külföldi gazdasági és politikai érdekkörök összefonódásáról tár fel újabb megdöbbentő részleteket.

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

Magyar–izraeli sportkapcsolatok: Hajós Alfrédtól a Beitar magyar gólgyárosáig

Valószínűleg csak a sportszakmában járatosak előtt ismert, hogy a hazai sportélet kiteljesedésében milyen fontos szerepet játszott a magyarországi zsidóság. A tények jobb megismeréséhez nyújt segítséget a „Game Changers”, a magyar–izraeli sportkapcsolatokat bemutató kiállítás a Hidegkuti stadionban, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium sportdiplomáciai főosztálya és az izraeli nagykövetség szervezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére