Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Házmestertempóra kapcsolt Sixx, külföldön jelentgeti fel Magyarországot

888.hu

2019.10.08. 14:30

Tetemes sivalkodásba kezdett egy Sziksz nevű indexes propagandista amiatt, mert több világsztár is Budapestre látogatott és elégedettségét fejezte ki a fővárossal kapcsolatban.

Már-már szórakoztató az a hamisítatlan baloldali házmestertempó, amit az Index egyik munkatársa művel: minden olyan világsztárnál, aki Budapestre látogatott és pozitívat mert mondani fővárosunkról, rákérdez, hogy ugye ezt nem pontosan így gondolták?

Mert hát az indexes újságíró arról ismerszik meg, hogy gyűlöli a magyar sikereket, főleg ha Budapestről van szó, amit ráadásul világsztárok dicsérnek a legfájóbb kérdésben: a város rendezett és nincsenek migránsok, tehát még biztonságos is.

De mindez nagyon szúrja az indexesek szemét.

Annyira, hogy még olyan zavarba ejtő ostobaságokat is le tudnak írni, hogy a világsztárok által idézett mondatok újbóli felhasználásához engedélyt kell tőlük kérni. Valami azt súgja, hogy ez még az Indexnél sem bevett gyakorlat – ahol egyébként sehol máshol sem –, hogy előre engedélyt kérnek egy-egy közszereplő mondatainak idézéséért.

De hát mit számítanak az efféle apróságok, ha lehetőség nyílik Budapest és a magyarok sikereinek gyalázására.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére