Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsánynak már sosem lesz tiszta a keze

Horváth K. József

2021.03.27. 16:25

Madarat tolláról, embert barátjáról – idézhetnénk a közmondást Gyurcsány minapi látogatójával kapcsolatban. Kérdés az olvasóhoz: szokott-e ön vendégségbe menet a vendéglátó háza előtt vizelni? Illetve puszta kézzel szokta-e ugyanott a földre üríteni az orrát?

Ha nem – bocsánat a feltételezésért –, gyanítom, hogy ön nem kommunista. Vagy ha igen, akkor nem az igazi, elkötelezett, mint Gyurcsány. Mert aki hozzá látogat, annak – a jelek szerint – megvannak az érkezés előtti sajátos rituáléi.

A Hír Tv Informátor című műsora stábjának volt olyan szerencséje, hogy éppen akkor tartózkodtak Gyurcsány Ferenc háza előtt, amikor látogató érkezett hozzá. Később kiderült, hogy egy érdekes alak, bizonyos Tóth Tamás, aki mindig akkor volt olyan helyen, amikor valami tisztázatlan dolog történt a pénzzel. Így dolgozott Kulcsár Attila botránya idején a K&H Bank és Lízingcégnél, ahonnan tisztázatlan körülmények között kellett távoznia. Később felbukkant a Magyar Röplabda Szövetség élén, ahol 83 milliós adósságot hátrahagyva kellett mennie.

Szóval, egy tipikus baloldali karrier birtokosa látogatott Gyurcsány Ferenchez egy robogóval. Miután leszállt a vasparipáról vizelt egy jót a vendéglátó háza előtt. Aztán felvette a magával hozott zakót, mégis nézzen ki valahogy Ferencnél. Mielőtt azonban belépett volna a kapun úgy döntött, hogy az orrát is tisztába teszi s amúgy egyszerű ember módjára, zsebkendő nuku, keze segítségével kifújta a járdára. Ahogy a focisták szokták a pályán. Aztán csöngetett s bizonyára széles mosollyal üdvözölve Gyurcsányt és többé, de inkább kevésbé tiszta kezével belecsaphatott Ferenc jobbjába. Így van ez, amikor a baloldali érzelmű emberek egymásra találnak.

Azt nem tudom, hogy Tóth Tamásra hatással volt-e Spitzer Gyöngyi, alias Soma Mamagésa, aki annak idején Los Angelest pisilte körbe, amiről több fotót is megosztott.

A híres színésznőre, Yvonne Strahovskira meg akkor jött rá a pisilhetnék, amikor nyűgös kisgyereke éppen elaludt a vállán, s már nem bírta tartani a következő mosdóig. Így hát – kezében gyermekével – belepisilt egy nejlonzacskóba, amit a férje tartott.

De itthon is találunk tréfás történetet a szokatlan helyen történő vizelésről. Demszky Gábort például a ma már nem működő Cink című lap egyik olvasója buktatta le, aki a Királyhágó térnél egy bokorban könnyített magán. A volt SZDSZ politikus elmondta, tudja, hogy meg fogják büntetni, de természetesen ki fogja fizetni a bírságot. Akkor azonban már 2014-et írtunk s nem 2006-ot, amikor a rendőrök azonosító nélkül ütötték, vágták a pesti népet. Három éve pedig még azt is elnézték a randalírozóknak, hogy a gyurcsányista tüntetők közül valaki paprikasprayt fújjon rájuk. Így aztán Demszkyt sem büntették meg.

Nem sorolom tovább a könnyítéshez kapcsolódó vicces történeteket.

Egy a lényeg, ha a jövőben véletlenül Gyurcsány Ferenccel paroláznak, nem árt utána gyorsan kezet mosni. Ki tudja, Fletó melyik jó barátjával találkozott korábban.

Bár annyit azért enélkül is tudni, hogy Gyurcsánynak a földi létben már sosem lesz tiszta a keze.

A story a 14. perctől látható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére