Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Horváth K. József

2021.12.04. 17:00

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Ahelyett, hogy a választásokhoz közeledve mondanának valami jót a szavazóknak, amiért megéri rájuk voksolni, továbbra is gyűlölködnek, méghozzá változatlanul a legmagasabb hőfokon. Nem tagadják egy percig sem, hogy a kudarcaik között szerepelt a munkanélküliség egekbe emelése, a nyugdíjak csökkentése, az ország csőd szélére taszítása.

Arcátlanságuk netovábbja azonban, hogy a minimálbéremelésre, a 25 év alatti fiatalok adómentességére a családosok adóvisszatérítésre vagy a 13. havi nyugdíj visszaadására is csak mocskolódással képesek válaszolni. Mintha ettől jobb lenne bármelyik baloldali szavazó élete.

Kövér László mai interjújában erre mutatott rá, amikor arról beszélt, azért akarják gyűlöletkampánnyá alakítani a jövő évi választásokat, mert „belátták, hogy az általuk képviselt programmal nem lehetnek népszerűek.”

Nem kétséges, hogy minden eszközt latba vetnek, hogy a kormányt megbuktassák. Többször írtam már ezen az oldalon Charles Gatiról, a Clinton-klánhoz köthető sorosista szélsősilberálisról és már 2012-ben közreadott öt pontjáról, amelyben egyebek között kifejtette: „Igenis vannak lehetőségek arra, hogy a kormányt – ha lehet, demokratikus módon, ha nem lehet, másképpen – elmozdítsák.” A cél azóta is változatlan.

Ami azonban bíztató, hogy ezt már 2014-ben és 2018-ban is sikerült kivédeni. És sikerülhet 2022-ben is.

Ki az a józan eszű szavazó ugyanis, aki a boldogulás, a családok biztonsága, előre jutása helyett a primitív gyűlölködésre szavaz? Arra a gyűlölködésre, amely – a Városháza-gate-hez hasonlóan – együtt jár az ország ismételt kiárusításával, a magyarok életszínvonalának földbe döngölésével. Ahogy a házelnök mondta: „A sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája.”

Márki Zay rendszeres magyarellenes nyilatkozatait vagy Gyurcsány mai posztját tekintve látható, hogy szemrebbenés nélkül belemondják képünkbe, hogy milyen sanyarú sorsunk lesz, ha visszajönnek.

Szerencsére a magyarok nem szoktak arra szavazni, aki rendszeresen sértegeti őket, s aki nyíltan vállalja, hogy rosszat akar nekik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

Megjelent a Szamizdat 16

Megjelent a Szamizdat 16

A miniszterelnök új írásában az Európai Bíróság hamarosan elkészülő ítéletéről és annak hatásáról értekezett. A szamizdatot módosítás nélkül közöljük.

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

A gyűlölet erőt ad. Sokkal több erőt ad, mint a hit, remény, szeretet. Kálmán Olgáról jutott eszembe ez a bölcsesség, aki úgyis mint egykori baromira függetlenobjektív műsorvezető, elment egykori munkahelyére, az ATV-be és tíz percen keresztül folyamatosan gyűlölködött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére