Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Horváth K. József

2021.12.04. 17:00

Gyurcsányékkal a nyílt hazaárulás és a magyarok életszínvonalának földbe döngölése jön divatba

Ahelyett, hogy a választásokhoz közeledve mondanának valami jót a szavazóknak, amiért megéri rájuk voksolni, továbbra is gyűlölködnek, méghozzá változatlanul a legmagasabb hőfokon. Nem tagadják egy percig sem, hogy a kudarcaik között szerepelt a munkanélküliség egekbe emelése, a nyugdíjak csökkentése, az ország csőd szélére taszítása.

Arcátlanságuk netovábbja azonban, hogy a minimálbéremelésre, a 25 év alatti fiatalok adómentességére a családosok adóvisszatérítésre vagy a 13. havi nyugdíj visszaadására is csak mocskolódással képesek válaszolni. Mintha ettől jobb lenne bármelyik baloldali szavazó élete.

Kövér László mai interjújában erre mutatott rá, amikor arról beszélt, azért akarják gyűlöletkampánnyá alakítani a jövő évi választásokat, mert „belátták, hogy az általuk képviselt programmal nem lehetnek népszerűek.”

Nem kétséges, hogy minden eszközt latba vetnek, hogy a kormányt megbuktassák. Többször írtam már ezen az oldalon Charles Gatiról, a Clinton-klánhoz köthető sorosista szélsősilberálisról és már 2012-ben közreadott öt pontjáról, amelyben egyebek között kifejtette: „Igenis vannak lehetőségek arra, hogy a kormányt – ha lehet, demokratikus módon, ha nem lehet, másképpen – elmozdítsák.” A cél azóta is változatlan.

Ami azonban bíztató, hogy ezt már 2014-ben és 2018-ban is sikerült kivédeni. És sikerülhet 2022-ben is.

Ki az a józan eszű szavazó ugyanis, aki a boldogulás, a családok biztonsága, előre jutása helyett a primitív gyűlölködésre szavaz? Arra a gyűlölködésre, amely – a Városháza-gate-hez hasonlóan – együtt jár az ország ismételt kiárusításával, a magyarok életszínvonalának földbe döngölésével. Ahogy a házelnök mondta: „A sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája.”

Márki Zay rendszeres magyarellenes nyilatkozatait vagy Gyurcsány mai posztját tekintve látható, hogy szemrebbenés nélkül belemondják képünkbe, hogy milyen sanyarú sorsunk lesz, ha visszajönnek.

Szerencsére a magyarok nem szoktak arra szavazni, aki rendszeresen sértegeti őket, s aki nyíltan vállalja, hogy rosszat akar nekik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Gyurcsánynak: nem Orbán bukására kell készülni, „dolgozni kell”

Donáth Anna, a Momentum éppen babát váró exelnöke, EP-képviselője valamitől hirtelen megigazult. Keményen beszólt a hetek óta az embereket a szerinte küszöbön álló kormányváltással hitegető Gyurcsánynak, aki napról napra – minden alap nélküli – a „készülünk” dumával hergeli a népet.

Oroszország energiaexport-bevétele 38 százalékkal nőhet az idén

Oroszország idei energiaexport-bevétele 337,5 milliárd dollár lehet, 38 százalékkal meghaladva a tavalyit, miután emelkedett az olajkivitele, ami párosult a magasabb gázárakkal – áll az orosz gazdaságfejlesztési minisztérium jelentésében, amelyet a Reuters szerzett meg.

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

Cannabisfüsttel a demokrácia felé és a nővérke lehet pasi is

A zöldek egyik nagy választási ígérete a legális spangli volt. Sokan várták, hogy hasonlóan, mint az USA több államában, Németországban sem számítson bűncselekménynek a marihuánás cigaretta élvezete. „Bevezetjük a kannabiszt a felnőttek élvezeti cikkjeként és külön, erre kijelölt üzletekben fogjuk árusítani” – hangzott el több politikus szájából. Ám az ügy jócskán csúszásban van és elképzelhető, hogy csak 2023-ra realizálható.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére