Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány szerint a mocsok képviselője, Z. Kárpát követi őt a választási listán

Horváth K. József

2022.03.13. 15:20

Hopp, egy légy! Neonáci karledítéssel megint lebukott egy gyurcsányista jobbikos, akik azt hazudják magukról, hogy már megjavultak, már nem nácik, se nem fasiszták. Holott Maga Márki-Zay mondta a minap, hogy az általa vezetett szivárványkoalíció a kommunistákat és a fasisztákat külön-külön képviseli.

 

Ő pedig már csak tudja, elvégre ő a Kapitány. Ezt erősítette meg az Index által észrevett, amerikai A Zsidó Hang (The Jewish Voice) nevű újság „Régi Jobbik új palackban” című cikke, amely nemcsak a karlendítős videót közölte Zsiga-Kárpát Dánielről (ismert nevén Z. Kárpát), hanem visszataszító megállapítást is idézett tőle a büszke magyar zsidókról, amelynek további részleteit undorító volta miatt nem közöljük. A cikk szerzőjének joggal nem tetszik, hogy érzése szerint ugyanazok vezetik a pártot, mint korábban.

(Kattintson a képre a videó megtekintéséhez)

 

A lista 9. helyén szereplő Z. Kárpátban az a különösen szép, hogy közvetlenül Gyurcsányt követi a listán. A helyezés tehát önmagában azt jelzi, hogy a két ember a legnagyobb elvi, ideológiai egyetértéseben várja április 3.-át, azt üzenve ezzel a választóknak, hogy egyformák vagyunk, nyugodtan szavazzatok ránk, elvégre mi vagyunk a „tiszták”. Mi vagyunk azok, akik elhozzák nektek, amit szeretnétek.

 

Nem volt olyan régen, amikor egy videó tanulsága szerint ez a Z. Kárpát mondta Molnár Zsolt szemébe, hogy miért nem lenne az úgynevezett baloldal helyében? „Mert hát van ott egy politikai atombomba, akit Gyurcsány Ferencnek hívnak.” Most meg ugye olyan kiemelt, bizalmi helyen sorakoznak egymás alatt, ahol csak a vezetés legbelsőbb emberei kaphatnak helyet. Gyurcsány 2012-ben maga mondta a jobbikos Gyöngyösi Mártonról, hogy „Ez az újnáci fiúcska az emberből állativá lett mocsok képviselője. Pártjával együtt.”

 

Akkor most ki is az emberből állativá lett mocsok képviselője szivárványkoalíciójával együtt, kedves Böszme, kedves fasisztákat is büszkén és vállaltan képviselő Márki-Zay Péter?

De nem Z. Kárpát az egyedüli lendítgető. Nyilvánosságra kerültek hasonló képek Farkas Péter Barnabásról, Ózd azóta az ügy után lemondani kényszerült alpolgármesteréről, aki Lengyelországban a holokauszt múzeum előtt pózolt karlendítéssel egy fényképen. De hasonlóképpen náci karlendítéssel vicceskedett esküvőjén Sneider Tamás, volt Jobbik elnök felesége, aki az első karlendítés után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve még kétszer megismételte azt.

 

És hogy mennyire nem hunyt ki a náci tempó a Jobbikból, azt az időközi választáson jobbikosként induló, de a teljes baloldal támogatását élvező Bíró László esete is fényesen igazolja. Elég csak egy mondatát idézni a Budapestet egyébként nemes egyszerűséggel Judapestnek nevező politikustól: „A kutyám majd megveszik, amikor a tetűcsúzdások elmennek a ház előtt!”

Ennek az embernek nemcsak Karácsony Gergely ment el kampányolni, hanem Márki-Zay Péter és Kunhalmi Ágnes is. Sőt, Dobrev Klára is kijelenttette Bíró támogatásával kapcsolatban: „amióta aláírtuk a közös nyilatkozatot, képesek vagyunk együtt dolgozni egy másfajta Magyarországért”.

 

Ahogy közeledik a választás, egyre több gyurcsányista jelöltről derül ki, hogy a múltja egyáltalán nem szeplőtelen. Elég csak a garázdaság miatt jogerősen elítélt DK szóvivőre, Barkóczi Balázsra, az okirathamisítás gyanúja miatt feljelentett LMP-s Csárdi Antalra gondolni, hogy a zuglói parkolóórákkal és mással kapcsolatos visszaélések miatt meggyanúsított szocialista képviselőjelöltekről – Horváth Csaba, Tóth Csaba, Molnár Zsolt – már ne is beszéljünk. Ha később lenne a választás, talán nem is maradna makulátlan képviselőjelöltje a szivárványkoalíciónak.

Bíró László csúfos előválasztási kudarca ugyanakkor rávilágít egy örömteli összefüggésre is. Arra, hogy hiába állt mögé a teljes szivárványkoalíció, ahogy most ott áll a Jobbik és Z. Kárpát Dániel mögött is, Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje jelentős fölénnyel, több mint 50 százalékos sikerrel, közel 1800 szavazatkülönbséggel úgy elverte Bírót, mint a kétfenekű dobot.

Hopp, egy légy!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére