Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány megint a Karmelitába készül

Horváth K. József

2022.07.13. 15:40

Gyurcsány már megint készül. Hogy mire, nem kérdés. Nem tud a fenekén megülni. Talán unja Klárikát. Úgy érzi, neki a Karmelitában a helye.

 

Mire föl? Mert ő a Gyurcsány? Mert ő úgy képzeli, hogy törvényen felül áll? Mert neki és csakis neki tilos választáson nyerni ahhoz, hogy kormányfő legyen? Neki csak puccsolni lehet, ahogy Medgyessyvel is megtette? Vagy a magyarokkal, akik elől eldugta a gazdaság tényleges állapotát bemutató adatokat, hogy az emberek a jólét reményében újraválasszák? Aztán meg coki? Inkább lemondok, nehogy elzavarjanak?

És ez a Gyurcsány meri azt írni, hogy Orbán becsapta a választókat? Hogy a miniszterelnök háborúzik a becsapott szavazókkal?

Mai 25 szavas Facebook-posztjában Gyurcsány összes alávalósága benne van.

A háború számára nem szörnyűség, aminek már régen véget kellett volna vetni, ahogy a békepárti Orbán nap nap után mondja. Számára a háború eszköz. Eszköz, méghozzá saját háborújához, amit a kormány ellen vív. Lövése nincs arról, hogy lehetne törvényesen választott kormányfővé válni, nem is volt soha. Csak a fúrás, a faragás, a háttéralkuk, a külső erők számítanak, akik majd felteszik őt a trónra.

Közben sorra bukja az időközi választásokat is. Amiért persze nem ő a felelős, hanem nyilván Orbán, mert győz.

Ő azt sziszegi: „Háború a becsapott választókkal.” Azokkal ugye, akik mindent megkaptak, amit megígértek nekik 12 éven keresztül. Legutóbb éppen a napokban utalt csinos nyugdíjkiegészítést a kormány.

Azt is lódítja: hogy „Háború Európával.” Azzal az Unióval, amelyik most hirdetett energia-veszélyhelyzetet. Azzal az Unióval „háborúzik”, amely már most tudja, hogy az ukrajnai háború elleni szankciók miatt nem lesz elegendő gáz ősszel-télen, s az emberek fagyoskodni fognak, s óriási gazdasági visszaesés is várható. Orbán pedig a magyarok érdekében ellenáll. Vigyáz a biztonságukra, a munkahelyekre, a megszokott életminőségükre. Ez a bűne.

„Háború az ellenzékkel” – írja Gyurcsány.

Kérdezem: nem inkább az ellenzék háborúzik a kormánnyal? Ugyanis azt a kabinetet támadják ezerrel, amely az emberek érdekeit védi. Épeszű gondolat pedig nuku.

Írja még: „Mindenki ellenség. Nincs ilyen ország. Nincs ilyen kormány.”

Tényleg?

Nem egyenlő ez az emberek hülyének nézésével? Az emberek ugyanis ritkán választanak önszántukból ellenséget vezetőjüknek. Főleg ötször, ebből négyszer kétharmaddal.

 

Az emberek az olyanokat inkább elutasítják, akiknek ellensége maga a nép, a valóság, a biztonság, a béke.

Lehet azt sulykolni, hogy Orbán rossz, Gyurcsány meg jó.

 

De az emberek csak azt veszik be, ami nekik tényleg jó.
Ilyennel pedig Gyurcsány még életében nem állt elő.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médium korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére